12,5 jaar Easyflex

Deze maand bestaat Easyflex 12,5 jaar! We zijn ontzettend trots dat we dit met elkaar hebben mogen bereiken en kijken terug op vele mooie ontwikkelingen…

Hoe het allemaal begon in 2001 Op 26 januari 2001 wordt Easyflex opgericht door Ronald van der Lee en Toine Bommelijn. Zij starten met de ontwikkeling van nieuwe software voor de uitzendbranche. De oprichting van Easyflex wordt vooraf gegaan door de ontmoeting van Ronald en Toine op de introductiedag van de Avans Hogeschool in 1990. Drie jaar later beginnen zij met een hobby project, Trinc-Prolog, dat later uitgroeit tot het huidige Easyflex.

De eerste vrouwelijke medewerkster bij Easyflex In de eerste jaren wordt Easyflex nog ontwikkeld door Ronald en Toine. In de periode 2003 – 2005 worden er verschillende stagiaires aangenomen om hun bijdrage te leveren aan het systeem. Ook wordt in 2005 de eerste vrouw aangenomen binnen het domein van IT mannen: Gwen van de Waarsenburg. Ze gaat aan de slag als Service Consulent en is inmiddels doorgegroeid tot Coördinator Trainingen.

Het Easyflex team breidt uit In 2006 wordt René van der Lee aangesteld om het klantenbestand van Easyflex te vergroten. Tot op heden verzorgt René met veel plezier en succes onze sales. In 2007 en 2008 blijkt de bezetting van Easyflex aan de krappe kant en groeit het aantal medewerkers dan ook behoorlijk. Zo wordt het Service Center uitgebreid met drie nieuwe medewerkers, vier ontwikkelaars werken aan de Easyflex applicatie, twee systeembeheerders zorgen voor de stabiliteit van Easyflex en er gaat een financieel consultant van start!

Nieuwe ontwikkelingen in de applicatie In de jaren 2008 en 2009 ontwikkelt Easyflex veel belangrijke vernieuwingen in de applicatie. Zo wordt er in overleg met certificeringsinstellingen software ontwikkeld waarmee NEN-4400 audits snel en efficiënt uitgevoerd kunnen worden. Ook wordt de door Easflex geproduceerde ‘XML Auditfile Salaris (XAS)’ door de Belastingdienst goedgekeurd. Verder ondersteunt Easyflex sinds 2009 de ET-regeling, is er een koppeling met Nedap-PEP voor tijdregistratie en is Easyflex de eerste salarisapplicatie die door het SRA gecertificeerd is.

Easyflex groeit verder Door de aanhoudende groei van klanten en eigen medewerkers verhuizen we in 2010 naar een nieuw pand, waar we tevens de beschikking hebben over een eigen trainingscentrum. In datzelfde jaar is de 300e klant een feit! Easyflex verwelkomt haar eerste Certified Professionals, diverse collega’s gaan een andere rol binnen ons team vervullen en in augustus 2012 wordt Easyflex wederom SRA gecertificeerd.

De prachtige ontwikkelingen die we met elkaar hebben mogen doormaken, beloven veel voor de toekomst! Technologische ontwikkelingen in de markt en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling bij onze medewerkers, leiden tot uitdagende nieuwe projecten waar we op dit moment alweer met veel plezier aan werken. Op naar 25 jaar Easyflex!

Nieuwsbrief