Atimo

Atimo
Atimo® Personeelstechniek B.V. is opgericht in 1994. Wij zijn specialist in systemen voor urenmanagement: tijdregistratie, werkordertijdregistratie, planning, toegangscontrole en datacollectie. Ons professionele team biedt een passend antwoord op al uw vragen op het gebied van tijdregistratie. Wij leveren tijdregistratiesystemen voor iedere organisatie: van overheden, tot industrie, detailhandel en financiële dienstverleners. Ieder met hun specifieke regelgeving en werkwijze. Met tientallen tot honderden en zelfs duizenden werknemers. Centraal gehuisvest of met meerdere vestigingen.

Ontwikkelen voor de Nederlandse markt
Atimo ontwikkelt urenmanagementsystemen specifiek voor de Nederlandse markt. Wij kennen de cao’s en de Nederlandse arbeidsmarkt. Daardoor zijn we goed op de hoogte van de Nederlandse wet- en regelgeving op sociaal en fiscaal gebied en kunnen we snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Wij ontwikkelen in eigen huis. Dat betekent: rechtstreeks zaken doen met de producent en leverancier van het systeem, dus een directe input van de wensen en ideeën van de eindgebruikers.

Oplossingsgericht denken
Atimo is adviseur, leverancier en producent van uw urenmanagementsysteem. Het gebruiksgemak van de klant is onze leidraad. Wij bieden u slimme hulpmiddelen zoals ons modulaire softwarepakket Time-Wize®. Vanuit één database is het mogelijk om Time-Wize uit te breiden met modules voor onder andere toegangscontrole, personeelsplanning en -budgettering, kostenplaats- en werkordertijdregistratie en projecturen. Uiteraard is Time-Wize te koppelen aan uw bestaande systemen op het gebied van personeelsinformatie en salarisverwerking en/of financiële en logistieke pakketten. Zo kunt u arbeidstijd managen en bent u de tijd vér vooruit!

Ondersteuning
Onze consultant stelt het pakket samen met de applicatiebeheerders in op de wensen en eisen van de organisatie. Het systeem wordt gebruiksklaar opgeleverd. Atimo zorgt ervoor dat de betrokken medewerkers direct goed met Time-Wize overweg kunnen. Zo bieden wij onder andere een klassikale basistraining voor applicatiebeheerders die zich bezighouden met de urenverantwoording. Onze fullservice aanpak houdt in dat wij u gedurende het gehele traject begeleiden. Vanaf ons advies op maat tot de implementatie van het urenmanagementsysteem. Wij bieden u hierbij ondersteuning onder andere vanuit onze ervaren helpdesk en technische dienst. Zij beantwoorden uw vragen snel en lossen eventuele problemen adequaat op.

Door de koppeling van Time-Wize® met Easyflex worden geklokte uren van flexwerkers via de HR-XML interface moeiteloos geïmporteerd in de backoffice van Easyflex.

Contactgegevens
http://www.atimo.nl/
info@atimo.nl

Nieuwsbrief