clevergig, software voor on-demand planning én urenregistratie 

Over de samenwerking

Easyflex en clevergig slaan de handen ineen. Het doel van de samenwerking is om een koppeling tussen beide systemen te realiseren. Uitzendbureaus die hun flexwerkers plannen via clevergig kunnen straks eenvoudig gegevens uitwisselen van en naar Easyflex. Gelogde uren in clevergig worden teruggestuurd naar Easyflex en gekoppeld aan de juiste plaatsing.

Ook stuurt Easyflex gegevens van opdrachtgevers en kandidaten naar clevergig. Met deze koppeling beperk je dubbele en handmatige werkzaamheden. En zorg je voor een soepel werkproces vanaf het plannen van flexwerkers, tot het verlonen en factureren van gelogde uren.

De technische voorbereidingen bevinden zich nu in de laatste fase. Binnenkort gaat de eerste klant live, waarna anderen kunnen volgen. Plan je zelf veel ad hoc diensten en werk je nu nog met Excel of Whatsapp om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen? Kijk dan eens rond en vraag gerust meer informatie aan.

Over clevergig

clevergig helpt uitzend- en bemiddelingsbureaus sneller te groeien. Onze on-demand planning en urenregistratie helpt meer dan 100 bureaus om elke dag 25.000 kandidaten op ad hoc diensten bij verschillende opdrachtgevers te plannen. Samen vullen ze zo’n 100.000 diensten per maand. clevergig is een pure Software-as-a-Service (SaaS) oplossing en we onderscheiden ons door de gebruiksvriendelijke interface en onze focus op on-demand planning.

Steeds meer bedrijven vragen uitzend- en bemiddelingsbureaus om snel bij te springen. Niet enkel voor het vullen van vacatures of langere plaatsingen, maar steeds vaker voor het vullen van onregelmatige diensten. Bureaus die daarop inspringen hebben te maken met on demand planning. Ze werken met een grote flexpool aan kandidaten, die diensten vullen verdeeld over meerdere opdrachtgevers én locaties. Onze gebruikers waarderen ons met 5 sterren op Google en een Net Promoter Score van +30.

Wil jij als partner ook onder de aandacht worden gebracht in onze nieuwsmail? Neem dan contact op met de afdeling marketing via marketing@easyflex.nl 

Nieuwsbrief