Efficiënt de juiste mensen inzetten in de zorg dankzij de uitzendsoftware van Easyflex – Het succesverhaal van Anetwerk

De ervaringen van Anetwerk, een toonaangevende speler in de zorg-uitzendbranche

Het uitzenden van flexwerkers brengt een hoop tijdconsumerende, administratieve rompslomp met zich mee. Dát kan efficiënter! Vincent Wedekind, eigenaar van toonaangevende speler in de zorg-uitzendbranche, Anetwerk Personeelsdiensten, vertelt over zijn ervaringen met de software van Easyflex en hoe deze digitaliseringsslag bijdraagt aan het realiseren van zijn bedrijfsdoelen.

“Easyflex draagt bij aan het op een zo verantwoorde en efficiënt mogelijke manier de juiste mensen inzetten om zo goed mogelijke zorg te kunnen leveren.” – Vincent Wedekind (eigenaar Anetwerk)
Anetwerk – Met zorg aan het werk

Anetwerk is een uitzendbureau in de zorgsector. Ze streven ernaar de allerbeste te zijn voor zorginstanties, flexwerkers en voor alle mensen die de zorg ontvangen. Ze vullen vacatures in verschillende functiegroepen in voor een breed scala aan zorginstanties. Vincent is trotse eigenaar van Anetwerk en zegt zich veel bezig te houden met het volgende vraagstuk: “Hoe kan je nou zo slim en efficiënt mogelijk met software dingen doen, die anders door mensen gedaan moeten worden?”

Welke waarde voegt Easyflex toe aan Anetwerk?
“Het pakket denkt voor ons na, het hele proces is geautomatiseerd en alles wat er aan de achterkant uitkomt, bevat minimale fouten”, vertelt Vincent.

Dat is niet het enige grote pluspunt, want naast de foutloze facturatie, heb je alles in één overzicht en ga je heel efficiënt te werk. Hierdoor wordt een hoop tijd bespaard, dat kan worden besteed aan het verbeteren van bijvoorbeeld: de kwaliteit van de dienstverlening, meer persoonlijke aandacht voor de flexwerkers en het versterken van het netwerk. Daarnaast helpt de extra tijd ook bij het verbeteren van je marketing en het verhogen van de klanttevredenheid.

Integriteit

Integriteit is voor Vincent een belangrijke waarde. Anetwerk wil dan ook in alles laten blijken dat ze betrouwbaar zijn en dat zowel de flexwerker als de patiënt centraal staan. Door middel van de planningsmodule in het frontoffice-portaal EF2GO weten ze nu altijd de juiste persoon aan een dienst te koppelen, waardoor ze een hoop tijd besparen, de integriteit wordt nagestreefd en iedereen tevreden blijft.

EF2GO Planning – Voor grootse planningen

Op basis van zelf bepaalde criteria en beschikbaarheid, filtert en matcht Anetwerk snel de perfecte kandidaten en plant zo eenvoudig de diensten. Door gebruik te maken van verschillende planborden en eigen views, bepalen ze zelf welke waardevolle informatie ze te zien krijgen. Met deze planningsmodule in het frontoffice-portaal EF2GO signaleren ze knelpunten en lossen ze deze direct op, zo winnen ze snelheid én overzicht terug.

Door het gebruik van de uitzendsoftware van Easyflex en het frontoffice-portaal EF2GO kun je als uitzendbureau profiteren van betrouwbare software waarmee je je efficiency vergroot en de foutmarge verkleint. Je meer uit je marge én je mensen haalt, en dat allemaal in één systeem. Dát maakt Easyflex, volgens Vincent Wedekind, een zeer waardevolle partner voor uitzendbureaus in de zorgsector.

Zet jezelf op de kaart als vooruitstrevend uitzendbureau in de flexbranche

Wil je ook een grote efficiëntieslag maken en jezelf op de kaart zetten als vooruitstrevend uitzendbureau in de flexbranche? Neem dan contact met ons op via sales@easyflex.nl of bel +31(0)162 – 690 410 voor een vrijblijvende en kosteloze demonstratie. Onze consultants helpen je graag verder!

Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Nieuwsbrief