De grote Flexwrapp update

De grote Flexwrapp update

Team Flexwrapp is hard aan het werk om de app steeds verder te verbeteren. Met de laatste update kan je themakleuren in de app toepassen, wordt het makkelijker om flexwerkers te ontkoppelen en zijn de SMS berichten uit het aanmeldproces gehaald. Lees hier wat al deze updates voor jou betekenen.

Kleur de app in je eigen stijl
Het is vanaf nu mogelijk om je eigen themakleuren toe te passen! Het zelf kiezen van de Flexwrapp kleuren was een grote wens van meerdere gebruikers. Door deze update is het nu mogelijk om jouw bedrijfskleuren door te voeren in de app. Hierdoor veranderen de iconen en een aantal overige accenten naar de door jou gekozen kleur. Hieronder vind je een korte uitleg hoe je eenvoudig de kleuren aanpast.

Ga in Easyflex naar ‘Bedrijfsinstellingen > Flexwrapp’ (onderaan in de lijst). In dit tabblad kun je de kleuren van Flexwrapp aanpassen naar de kleuren van jouw huisstijl of logo. Flexwrapp bestaat uit een drietal onderdelen waarvan de kleur aangepast kan worden: ‘Algemene kleur’, ‘Kleur van iconen’ en ‘Achtergrondkleur dashboard’.

screenshot flexwrapp kleur

Achter elk onderdeel zie je de kleur die is geselecteerd. Door het vinkje aan te zetten wordt deze kleur getoond in Flexwrapp. Staat het vinkje niet aan dan worden de standaard kleuren van Flexwrapp getoond. Het is mogelijk exact dezelfde kleur samen te stellen als de kleur van je logo en/of huisstijl. Door het activeren van de knop ‘zoeken’ of ‘…’ achter elk onderdeel geeft Easyflex een kleurenscherm weer.

Koppelen is vereenvoudigd
Het koppelen van een Flexwrapp account met een flexwerker in Easyflex is een stuk makkelijker gemaakt. De grootste horde was het verifiëren van het mobiele telefoonnummer. Bij de verificatie werd er eerst een sms naar het opgegeven nummer (in Easyflex) gestuurd. Deze code moest vervolgens worden geverifieerd in het portaal of app. Dit was ter beveiliging dat een flexwerker niet per ongeluk koppelde met het verkeerde uitzendbureau. Er is nu een nieuw proces opgezet om je flexwerker in te schrijven. Het is niet meer noodzakelijk dat een flexwerker zijn of haar mobiele nummer opgeeft. Waar voorheen een verificatie per SMS nodig was, kan dat nu volledig via het Flexwrapp portaal.

Ontkoppelen van een flexwerker door een intercedent
Het ontkoppelen van een flexwerker was nog niet mogelijk. Nu is er de mogelijkheid voor de intercedent om de flexwerker te ontkoppelen van Flexwrapp. Dit betekent dat de flexwerker geen data meer kan ophalen van jouw uitzendbureau.

Gebruik je Flexwrapp nog niet, maar wil je graag starten? Neem contact op met sales@easyflex.nl voor meer informatie!

Nieuwsbrief