De voordelen van Flexwrapp

De voordelen van Flexwrapp

Apps, we kennen ze allemaal, de één is handiger dan de andere. Maar dit is een app die je werk uit handen gaat nemen. Flexwrapp is de naam en ook al is hij bedoeld voor flexwerkers, het gebruik gaat ook jou voordeel opleveren.

Wil je inzicht in de beschikbaarheid van je flexwerkers en/of veel meer snelheid in het binnenkrijgen en verwerken van urendeclaraties? Flexwrapp, de mobiele app die geïntegreerd is met Easyflex, regelt het voor je.

App voor flexwerkers
Flexwrapp focust zich op de flexwerker en het eenvoudig vastleggen en doorgeven van de gewerkte uren. Er ontstaat een directe interactie tussen jou en de flexwerker, wat het proces versnelt, versoepelt en overzichtelijker maakt voor beide. Flexwrapp biedt een breed scala aan functionaliteiten voor de flexwerker. Denk aan het bijhouden van beschikbaarheid, het inzien van urendeclaraties, loonstroken en jaaropgaven; en overzicht houden op alle banen waar men werkt of gewerkt heeft. Allemaal communicatie die jij niet meer handmatig hoeft te doen.

Uren veilig digitaal verwerken
Uren worden al veel langer digitaal doorgegeven, bijvoorbeeld via e-mail, maar nog niet altijd via een app. Het declareren via Flexwrapp is veiliger dan het inleveren van geschreven urenbriefjes. Flexwrapp zorgt namelijk voor een duidelijk overzicht en geeft de mogelijkheid tot directe controle van de uren, omdat ze rechtstreeks in Easyflex komen te staan. De controle kan door jou zelf of door de relatie worden gedaan en daarna kunnen de uren direct verder verwerkt worden.

Beschikbaarheid direct in Planning
Houd je op basis van e-mailtjes, briefjes en informatie in je hoofd bij wie er beschikbaar is voor werk? Ook dat proces gaat veel makkelijker met Flexwrapp en Easyflex Planning. De flexwerker vult heel eenvoudig zelf zijn beschikbaarheid in en jij ziet dat direct terug in Easyflex Planning. Zo plan je een stuk zekerder en zonder fouten!

Passend in je huidige werk
Flexwrapp is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Easyflex. Je kunt er dus op vertrouwen dat het gebruik van de app helemaal in je bestaande werkprocessen met Easyflex past. Dit is ook uitgebreid getest door meerdere klanten in de pilot- en bètafase van de ontwikkeling van de app. En als bonus: gebruik van Flexwrapp is kosteloos voor alle klanten van Easyflex.
De eerste reacties zijn lovend en het aantal klanten dat gebruik wil gaan maken van de app neemt enorm snel toe.

Live!
Flexwrapp is beschikbaar voor iOS en Android. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Flexwrapp? Kijk dan op www.flexwrapp.com Wil je starten met het gebruik van de app? Stuur dan een e-mail naar administratie@flexwrapp.com.

Nieuwsbrief