Mobiel ondertekenen in Flexwrapp

Mobiel ondertekenen in Flexwrapp

Het is bijna zover, nog heel even wachten en dan kunnen jouw flexwerkers documenten digitaal ondertekenen in de Flexwrapp app op hun mobiele telefoon (Android en iOS). De werking is heel simpel, dus maak je nog geen gebruik van Flexwrapp en Digitale Handtekening, start dan vandaag nog!

Het ondertekenen van documenten door flexwekers was al mogelijk via de desktop versie van Flexwrapp. Hiervoor moest je flexwerker vaak een computer opzoeken om documenten te ondertekenen. Maar vanaf vandaag is dat niet meer nodig! Binnenkort kunnen je flexwerkers hun documenten direct digitaal ondertekenen vanuit Flexwrapp op elke Android en iOS smartphone.

Hoe werkt het?
Aan jouw kant in Easyflex verandert er niets, je ziet nog steeds in één overzicht welke documenten wachten op ondertekening en welke je ondertekend retour hebt ontvangen. Voor de flexwerker verandert er wel iets in de app: wanneer er een document wordt verzonden voor ondertekening, krijgt de flexwerker een pushbericht. Eenmaal in de app zien we het document staan bij het kopje Digitale Handtekening onder Documenten. Vervolgens kan de flexwerker het document inzien, eventueel invullen, controleren en ondertekenen. Het enige dat je flexwerkers hoeven te doen is straks de nieuwe versie van de app te downloaden.

Klinkt goed maar ik gebruik nog geen Flexwrapp of Digitale Handtekening. Hoe kan ik starten?
Starten met Flexwrapp kun je vandaag al! En het is zelfs gratis voor Easyflex-gebruikers. Éénmaal gestart met Flexwrapp, kun je snel aan de slag met Digitale Handtekening. Neem contact op met Sales via 0162-690410 of sales@easyflex.nl voor meer informatie.

Nieuwsbrief