Digitale Handtekening is live!

Digitale Handtekening is live!

Het is zover, Digitale Handtekening is live! Moet je vaak wachten op een document? Verlies je regelmatig het overzicht wie wat nog moet tekenen? Win je snelheid én overzicht terug!

Wat is een digitale handtekening?
Een digitale handtekening is het elektronische broertje van de klassieke geschreven handtekening. Hiermee ondertekenen jij en je flexwerkers gemakkelijk en snel documenten digitaal. Je hoeft dus geen documenten meer te printen, te verzenden, terug te krijgen, te archiveren en ondertussen tig keer je handtekening te zetten. Al deze administratieve rompslomp kun je dankzij de Digitale Handtekening letterlijk in de archiefkast stoppen.

Moet je vaak wachten op een document? Nu niet meer!
Met Digitale Handtekening van Easyflex stuur je eenvoudig en snel te ondertekenen documenten digitaal naar je flexwerkers toe. Zij zien deze documenten gelijk op het portaal van Flexwrapp, kunnen ze controleren en digitaal ondertekenen. De ondertekende documenten heb jij vervolgens direct op de juiste plaats in Easyflex terug. Je hoeft geen flexwerkers meer na te bellen om te vragen waar dat getekende document blijft. In één oogopslag zie je waar je staat in het tekenproces. En je dossier in Easyflex is altijd up-to-date!

Bespaar kosten op een veilige manier
In Nederland wordt 48% van alle geproduceerde documenten geprint, enkel om er een handtekening aan toe te voegen. De kosten die daarmee gemoeid zijn, lopen onopgemerkt hoog op. Om over de verzendkosten nog maar te zwijgen. Bij Digitale Handtekening van Easyflex betaal je slechts € 0,49 per digitale handtekening. Door onze samenwerking met QuoVadis plaats je veilige, gekwalificeerde handtekeningen van STORK QAA Level 3*. Dat is hetzelfde betrouwbaarheidsniveau dat wordt gehanteerd door bijvoorbeeld banken en het RDW.

Wat heb je nodig?
Digitale Handtekening werkt samen met Documentmanagement en Flexwrapp. Wanneer je deze in gebruik hebt genomen, komen wij langs om de tekeningsbevoegde te certificeren. In een mum van tijd kunnen jij en je flexwerker zorgeloos documenten digitaal ondertekenen.

Digitale Handtekening is live
Win vandaag nog je snelheid en overzicht terug en start met Digitale Handtekening! Stuur een e-mail naar sales@easyflex.nl, bel 0162-690410 of schrijf je in voor een online demo!

* STORK is het Europese systeem waarmee de kwaliteit en betrouwbaarheid van het identificatieproces wordt aangeduid.

Nieuwsbrief