Easy overgaan naar 2018

https://www.easyflex.nl/wp-content/uploads/2017/12/2018.jpg’ attachment=’7656′ attachment_size=’full’
[av_hr class=’invisible’ height=’320′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Easy overgaan naar 2018

In Easyflex is de Jaarwissel een stuk eenvoudiger dan je misschien van andere pakketten gewend bent. We helpen je op een aantal manieren, waaronder door de vaste premiepercentages en franchises al voor je in te vullen. Ook kun je in Easyflex het oude loonjaar nog even openhouden, terwijl het nieuwe loonjaar al geopend is. Je hoeft dus rond de Kerst en Jaarwisseling niet snel nog het jaar af te sluiten!

Er zijn nog wel een paar instellingen die je zelf moet vastleggen, omdat deze voor iedereen verschillend zijn. Denk aan premies waarvoor je beschikkingen ontvangt of looncomponenten die bij de Werkkostenregeling behoren. Het doorvoeren van de wijzigingen is niet heel veel werk, maar het zijn wel erg belangrijke instellingen die je voor een heel jaar gaat vastleggen. We streven ernaar om het loonjaar 2018 vanaf vrijdag 15 december beschikbaar te kunnen stellen.

Handig om te weten!
Aan de hand van onze procesbeschrijving doorloop je in 3 stappen de gehele Jaarwissel. Ook hebben we daar een heel handig schema voor ontwikkeld. Zo heb je op één A4-tje alle stappen bij de hand, en weet je precies waar in het proces je zit! Dit schema kun je vanaf nu al hier downloaden en kun je ook altijd terugvinden in het handboek.

Meer begeleiding nodig?
Probeer dan eens één van onze webinars op 18 of 21 december. Daarin informeren we je over de belangrijkste wijzigingen op het gebied van de wet- en regelgeving voor 2018. Vervolgens doorlopen we de 3 stappen die je in Easyflex moet verrichten zodat het loonjaar 2018 beschikbaar en operationeel wordt. Zo zorgen we er samen voor dat de Jaarwissel Easy verloopt!

Op de website onder Trainingen vind je de actuele trainingsdata terug en kun je je (nu al!) gemakkelijk aanmelden. Deelname bedraagt € 95,- excl. BTW per persoon.

Maandag 18 december live webinar 10-12 uur

Donderdag 21 december live webinar 10-12 uur

Het is ook mogelijk om de werkzaamheden voor de Jaarwissel uit te besteden aan BRO Administraties. BRO Administraties is een Certified Professional van Easyflex. Door de jarenlange samenwerking met Easyflex heeft BRO Administraties uitgebreide kennis van de applicatie. BRO rekent hier € 110,- per uur voor. Heb je interesse in de diensten van BRO Administraties neem dan contact op via niels@bro-administraties.nl of pieter@bro-administraties.nl of 0172-782160.

Nieuwsbrief