Easyflex lanceert innovatief planningssysteem!

Easyflex lanceert innovatief planningssysteem!

Je kent het wel: je werkt met Easyflex en hebt er een los planningspakket of Excel naast. En houd je weer in een ander bestand de beschikbaarheid van je flexwerkers bij? Besteed je dan ook uren aan het handmatig kopiëren van gegevens, een tijdrovend proces met grote kans op fouten? Flexbureaus die hun werkproces sneller en efficiënter willen maken, weten dat dit beter moet. En dat kan nu.

Alles in één systeem
Easyflex Planning brengt alle data van klanten, flexwerkers en aanvragen uit Easyflex, samen in één systeem. Je kunt dus direct gaan plannen! Ook de beschikbaarheid van je flexwerkers komt uit de gekoppelde app Flexwrapp direct zichtbaar in Planning te staan. Dubbel inplannen komt nooit meer voor, je ziet direct welke flexwerkers matchen met de geselecteerde dienst. Met één klik selecteer je meerdere flexwerkers en is je dienst zo gevuld.

Houd het overzicht
De logische opbouw en het gebruik van apps maken Easyflex Planning een intuïtieve en moderne applicatie, waar je direct mee aan de slag kunt. Gebruik de commandobalk om handig door heel de applicatie te zoeken. De interface van Planning benut optimaal jouw schermbreedte, je zet alles waarmee je wilt werken eenvoudig naast elkaar. Naar eigen wens zet je apps open of dicht. Maar ook door het gebruik van werkruimtes kun je de applicatie vormgeven naar je persoonlijke wensen. Maak een werkruimte per klant, groep, kostenplaats of zelfs type aanvraag. Zo ga je altijd direct verder waar je gebleven was en voorkom je dat je steeds apps moet sluiten en opnieuw moet openen.

De juiste managementinfo
Naast gemak met een moderne look en feel, focust Easyflex Planning ook op de juiste managementtools die je grip geven op je planning. Met de app KPI heb je realtime inzage in je gemiddeld uurloon en dus je kosten, en kun je veel besparen. Wil je Forecasting doen? Middels het Capaciteitsoverzicht zie je in één oogopslag hoeveel medewerkers je in een bepaalde periode beschikbaar hebt. En de Totaalplanning geeft je het ideale overzicht van alle diensten van al je relaties, dat je met filters eenvoudig aanpast naar wat jij wilt zien. Dát is de managementinfo waar je veel aan hebt.

Gemaakt voor en door klanten
Easyflex Planning sluit helemaal aan op de processen in Easyflex en, nog belangrijker, is gecreëerd vanuit de dagelijkse praktijk van onze klanten. Zoals je wellicht al eerder hebt kunnen lezen zijn bij het ontwikkelen direct vanaf het begin klanten betrokken, zowel in de beginfase als tijdens de uitgebreide testperiode. En dat merk je. De software is zo makkelijk in gebruik, dat je geen training nodig hebt.

Live
Easyflex Planning is vanaf nu beschikbaar! Kijk op de website www.easyflexplanning.nl en vraag een demonstratie. Ook kun je je inschrijven voor één van de webinars die Easyflex Planning laten zien, vandaag en morgen. Kijk onder Trainingen om je in te schrijven.

Nieuwsbrief