Flexportal

Flexportal
Flexportal biedt software waarmee uitzendbureaus via het internet hun dienstverlening naar klanten kunnen verbeteren en professionaliseren. Flexportal is van huis uit een echte internetspecialist, en sinds 2007 actief in de ontwikkeling van maatwerksoftware voor Easyflex. Als Easyflex Certified Professional hebben wij onze eigen specialisme binnen de flexbranche. Daarnaast hebben wij kennis van Easyflex en kunnen we optimaal adviseren over jouw processen en hoe we deze verder kunnen automatiseren.

Klantenportaal
In het klantenportaal staat uw klant centraal. Het is onze taak, de klant te verleiden de gewerkte uren via internet in te vullen. Dit moet eenvoudig zijn, en sneller dan op papier. Daarbij telt niet het aantal knopjes en hyperlinks, maar de vraag wat de klant nu echt nodig heeft. Deze visie heeft geresulteerd in een klantenportaal dat uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid en professionaliteit!

Uitzendkrachtenportaal
Het uitzendkrachtenportaal is gericht op die twee zaken die voor uitzendkrachten belangrijk zijn: wat verdien ik? En (indien van toepassing) waar ben ik gehuisvest? Het uitzendkrachtenportaal ontlast uw medewerkers op kantoor van telkens terugkerende telefoongesprekken en binnenlopende uitzendkrachten. En uiteraard is dit internetportaal geheel meertalig!

Huisvestingsplanning
Uitzendbureaus die werken met arbeidsmigranten kennen een specifieke problematiek: de huisvesting. Wij ontwikkelden speciaal hiervoor een planbord dat niet alleen de actuele situatie toont (en beheert), maar ook de kosten en opbrengsten scherp in de gaten houdt. Voor medewerkers op de weg is het planbord zeer gemakkelijk te gebruiken op bijvoorbeeld een iPad.

Voor meer informatie over Flexportal neem je contact op met Florian Hoornaar via telefoonnummer 085 – 401 6371.

Contactgegevens
http://www.flexportal.nl/
servicedesk@flexportal.nl

Nieuwsbrief