Flexwrapp is er klaar voor: Beta-test kan beginnen

Flexwrapp is er klaar voor: Beta-test kan beginnen

Nu er meerdere klanten al enige tijd succesvol uren verwerken met Flexwrapp is het zover: we starten een Beta-test; vanaf 1 juli aanstaande.

Wat is een Beta-test?
Bij een Beta-test wil je gebruikerservaring opdoen met een product dat eigenlijk al zo goed als klaar is. Een Beta-test wordt steeds vaker ingezet als de software in pilot door klantervaring is verbeterd en klaar is voor testen op grotere schaal. En daar zijn we nu met Flexwrapp!

Het verzamelen en bewaren van urenbriefjes, uren overkloppen, het is straks allemaal verleden tijd. Het accorderen en uitbetalen van uren is nog nooit zo makkelijk geweest, dankzij de mobiele app genaamd Flexwrapp.

Geen urenbriefjes meer
Vanuit bedrijven die nog werken met papieren urenbriefjes, krijgen we wel eens de vraag of het digitaal uren doorgeven wel mag en of het veilig is? Nu worden uren al veel langer digitaal doorgegeven, bijvoorbeeld via e-mail, maar nog niet altijd via een app. Het declareren via Flexwrapp is veiliger dan het inleveren van geschreven urenbriefjes. Flexwrapp zorgt namelijk voor een duidelijk overzicht en geeft je de mogelijkheid tot directe controle van de uren zoals ze in Easyflex komen te staan. De controle kun je zelf of door de relatie laten doen en daarna wordt alles automatisch verwerkt in Easyflex. Alle informatie staat op één centrale plek, wat een fout opsporen heel ‘Easy’ maakt.

Daarnaast kan de flexwerker met de app zien waar hij/zij moet werken; bijzondere uren (overwerk- en vakantie-uren etc) doorgeven en makkelijk zijn loonstrook zien. Deze mogelijkheden worden steeds verder uitgebreid, maar je kunt de app nu al gebruiken, omdat het jou nu al enorm veel werk scheelt.

Hoe gaat een Beta in zijn werk?
Heb je interesse om de app te gaan gebruiken? Gebruik je nu al een urenportaal zoals Flexportal of flexwerker/inlener.com? En wil je de app door jouw flexwerkers laten testen? Meld je dan nu aan via support@flexwrapp.com

Aan het gebruik van de Beta-versie van Flexwrapp zijn geen kosten verbonden. Er is een beperkt aantal testplaatsen beschikbaar, dus vol=vol. Een startdatum is naar wens vast te stellen, in ieder geval vanaf 1 juli. Bekijk alvast de website Flexwrapp.com om meer te lezen over de functionaliteiten die in de eerste versie van de app beschikbaar zijn

Nieuwsbrief