Goed nieuws: ons online handboek wordt vernieuwd!

Goed nieuws: ons online handboek wordt vernieuwd!

Uit onze Service Center enquête is gebleken dat de informatiebehoefte van onze klanten groot is. Verder kwam naar voren dat het merendeel hiervan niet bekend was en/of geen gebruik maakte van ons online handboek. In het kader van het beste Service Center van Nederland worden hebben wij het handboek in een modern(er) jasje gegoten, de zoekfuncties geoptimaliseerd en de informatie vernieuwd.

Wat kun je terugvinden in ons online handboek?

Alle stappen die je kunt doorlopen in Easyflex zijn uitgebreid beschreven in ons handboek. Deze informatie (inclusief handige screenshots!) is opgedeeld in verschillende categorieën:

  • Easyflex update: elke twee weken wordt er een nieuwe versie van Easyflex opgeleverd. Op de Easyflex update pagina kun je terugvinden welke nieuwe functionaliteiten er in zitten, welke verbeteringen er zijn doorgevoerd en welke issues er zijn opgelost. Zo blijf je altijd up-to- date en kun je Easyflex optimaal gebruiken!
  • Procesbeschrijvingen: vaste medewerkers verlonen? Loon- en tariefafspraken invoeren? Gebruik maken van de flexwrapp, CV-inlezer of matching? Je vindt het allemaal terug in de procesbeschrijvingen! Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je deze processen op de juiste manier kunt instellen en doorlopen. Je vindt hier tevens de stappen voor de jaarwissels (!).
  • Easyvideo: beeld zegt meer dan 1000 woorden! Bekijk ook vooral ons aanbod aan video’s over Easyflex. In de video’s wordt (mét geluid) alles stap voor stap doorlopen. Zo ben je er zeker van dat je het op de goede manier doet!
  • Pagina informatie: hier vind je alle informatie over de tabbladen zoals die in Easyflex staan. Pagina informatie heeft dezelfde opbouw als de tabbladen in Easyflex, wat het makkelijker maakt om de juiste informatie te vinden.
  • Documenten: hier vind je o.a. algemene wet- en regelgeving documenten, opdrachtbevestigingen, financiële documenten met o.a. rekeningschema’s en documenten die betrekking hebben op je website/internetroute in combinatie met Easyflex.
  • Algemeen: hier vind je algemene informatie over o.a. (koppelingen met) financiële pakketten, templates en document afhandelingen.
  • F.A.Q.: wil je snel een antwoord op je vraag? Vind hier dan de veelgestelde vragen per onderwerp terug! Kom je hier niet helemaal aan uit? Dan helpen wij je op het Service Center natuurlijk graag verder.

Hoe kom ik bij het online handboek?

Heel simpel! Vanaf vrijdag 16-11 klik je op de knop ‘Help’ in de menubalk in Easyflex. Je wordt dan direct naar de pagina geleid waar je ons online handboek terug kunt vinden.

Nieuwsbrief