Help! Waar vind ik de juiste informatie?

Help! Waar vind ik de juiste informatie?

Uit onze Service Center enquête is gebleken dat veel klanten (nog) niet weten waar ze de juiste informatie over de Easyflex applicatie kunnen terugvinden. Hierdoor missen klanten nieuwe updates in de Easyflex applicatie/functionaliteiten én onze nieuwste ontwikkelingen. Wil je deze informatie niet missen en altijd op de hoogte blijven van de nieuwste updates en ontwikkelingen? Lees dan snel verder!

 • Easynews
  Eén keer in de vier à zes weken wordt er een nieuwe Easyflex nieuwsbrief (Easynews) uitgebracht. In de nieuwsbrief vind je drie hoofd thema’s, namelijk: actueel, applicatie, kennisartikelen en/of bij Easyflex. In de nieuwsbrief worden artikelen geplaatst waarin de nieuwste ontwikkelingen staan bij Easyflex, nieuwe functionaliteiten in de applicatie en/of kennisartikelen inzake wet- en regelgeving. Ben je nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief? Meld je dan via deze link aan!
 • Nieuwste ontwikkelingen mailing
  Eén keer in het kwartaal of half jaar wordt er een nieuwste ontwikkelingen mailing verstuurd. De naam zegt het al: in deze mailing worden alle nieuwste ontwikkelingen toegelicht. Dit kunnen bijvoorbeeld nieuwe portalen/producten zijn, maar ook nieuwe partnerships. Indien je bent geabonneerd op de nieuwsbrief, ontvang je automatisch deze mailing. Ben je nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief? Meld je dan via deze link aan!
 • Social media
  Wij zijn actief op social media en plaatsen hier regelmatig updates en/of winacties. Wil jij dus een keer iets leuks winnen of wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Volg ons dan snel via LinkedIn, Facebook en Twitter!
 • Online handboek
  Easyflex heeft een zeer uitgebreid online handboek, waar je alles over de applicatie terug kunt vinden. Het werkt heel gemakkelijk: klik op de ‘Help’ knop in je Easyflex menu balk en er opent direct een nieuw scherm met ons online handboek. Aan de rechter bovenzijde kun je middels de zoekbalk zoeken op termen. Om het je nog gemakkelijker te maken: wanneer je op een tabblad in Easyflex staat, bijvoorbeeld ‘Frontoffice > Algemeen’ en je klikt op de ‘Help’ knop, dan verschijnt direct de pagina over het desbetreffende tabblad in ons online handboek!
 • Easy update
  Elke twee weken gaan wij ‘in productie’. Dit houdt in dat er zowel nieuwe functionaliteiten als verbeteringen/opgeloste ‘issues’ in de applicatie worden doorgevoerd. Het is verstandig om de Easy update in de gaten te houden, zodat je altijd up-to-date bent! De Easy update vind je in ons online handboek. Echter krijg je ook een pop-up te zien wanneer we in productie zijn gegaan.

Hopelijk helpt dit je om de juiste informatie te vinden en up-to-date te blijven!

Nieuwsbrief