Het is zover: Flexwrapp is live!

Het is zover: Flexwrapp is live!

Het bijhouden van beschikbaarheid, het verzamelen en bewaren van urenbriefjes, uren over tikken: het is allemaal verleden tijd. Uren accorderen en uitbetalen is voor flexbureaus nog nooit zo makkelijk geweest, dankzij de mobiele app genaamd Flexwrapp.

Flexwrapp is dé app voor flexwerkers
In Flexwrapp beheert een flexwerker makkelijk en snel al zijn of haar banen. Flexwrapp focust zich op de flexwerker en het eenvoudig vastleggen en doorgeven van de gewerkte uren. Er ontstaat een directe interactie tussen het uitzendbureau en de flexwerker, wat het proces versnelt, versoepelt en overzichtelijker maakt voor beide. Flexwrapp biedt alle mogelijkheden om je totale flexleven te managen als flexwerker. Denk aan het bijhouden van beschikbaarheid, het inzien van urendeclaraties, loonstroken en jaaropgaven; en een overzicht houden op alle banen waar men werkt of gewerkt heeft.

Uren veilig digitaal verwerken
Uren worden al veel langer digitaal doorgegeven, bijvoorbeeld via e-mail, maar nog niet altijd via een app. Het declareren via Flexwrapp is veiliger dan het inleveren van geschreven urenbriefjes. Flexwrapp zorgt namelijk voor een duidelijk overzicht en geeft de mogelijkheid tot directe controle van de uren, omdat ze rechtstreeks in Easyflex komen te staan. De controle kan zelf of door de relatie worden gedaan en daarna kunnen de uren direct verder verwerkt worden.

Beschikbaarheid direct in Planning
Houd je op basis van e-mailtjes, briefjes en informatie in je hoofd bij wie er beschikbaar is voor werk? Ook dat proces gaat straks veel makkelijker met Flexwrapp en Easyflex Planning. De flexwerker vult heel eenvoudig zelf zijn beschikbaarheid in en jij ziet dat direct terug in Easyflex Planning. Zo plan je een stuk zekerder en zonder fouten!

Passend in je huidige werk
Flexwrapp is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Easyflex, waar de app een geïntegreerde koppeling mee heeft. Je kunt er dus helemaal op vertrouwen dat het gebruik van de app helemaal in je bestaande werkprocessen met Easyflex past. Dit is ook uitgebreid getest door meerdere klanten in de pilot- en bétafase van de ontwikkeling van de app. En als bonus: gebruik van Flexwrapp is kosteloos voor alle klanten van Easyflex!

Live!
Flexwrapp is beschikbaar voor iOS en Android. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Flexwrapp? Kijk dan alvast op www.flexwrapp.com
Wil je starten met het gebruik van de app? Stuur dan een e-mail naar support@easyflex.nl

Nieuwsbrief