Importeer eenvoudig je batch in EF2Go!

Groot bestand met flexwerkers en relaties in Easyflex invoeren? Maak dan gebruik van de importmodule in EF2Go!

Heb je een aanbesteding gewonnen of heb je een ander uitzendbureau of payrollbedrijf overgenomen? Of werk je sinds kort met Easyflex en wil je al je flexwerker- en relatiegegevens op één overzichtelijke plek? Dan is het handmatig invoeren van flexwerkers en relaties nu verleden tijd! Met de importmodule in EF2G0 is het mogelijk om via een Excel bestand flexwerkers of relaties in Easyflex te importeren.

Het werkt heel eenvoudig:

  • In EF2GO zijn twee voorbeeld Excel bestanden beschikbaar, één met de verplichte velden en één met alle velden die beschikbaar zijn.
  • Maak gebruik van één van deze voorbeelden en vul deze met de gegevens van de flexwerkers of relaties. (Vaak kunnen gegevens vanuit een ander pakket naar een Excel of CSV bestand geëxporteerd worden.)
  • Tijdens het inlezen van de Excel bestanden in EF2GO maak je een profiel aan dat je meerdere keren kunt gebruiken.
  • Na het hercoderen van de Excel kolommen kan het bestand in EF2GO ingelezen worden.
  • Als er nog problemen zijn waardoor een veld niet herkend wordt, is dit handmatig of met een bulkactie gemakkelijk aan te passen.
  • Als alle velden juist gecodeerd zijn, kan het bestand definitief worden ingelezen en zijn de flexwerkers of relaties in Easyflex terug te zien.

Wil je deze informatie liever in videovorm zien? Klik dan hier. Interesse in de import module? Neem dan snel contact op met sales@easyflex.nl voor meer informatie. Werk je al wel met EF2GO, maar wil je het systeem optimaal benutten? Neem dan contact op met trainingen@easyflex.nl

 

Nieuwsbrief