In de spotlight: Patty!

In de spotlight: Patty!

Het is weer tijd voor een interview met één van onze collega’s. Patty heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot spin in ons backoffice web. Veel Easyflex klanten spreken haar regelmatig aan de telefoon, maar wie heb je nu eigenlijk aan de lijn? Het woord aan Patty!

Hoe ben je bij Easyflex terecht gekomen?
“Voordat ik 2,5 jaar geleden bij Easyflex begon werkte ik in een totaal andere branche. Het meubelbedrijf waarvoor ik werkte heeft vestigingen verspreid over heel Nederland, waardoor ik vaak onderweg was. Ik was enige tijd op zoek naar iets vernieuwends toen ik de gouden tip van een vriendin kreeg: een vacature voor backoffice medewerkster bij Easyflex!“

Op mijn eerste werkdag had ik nooit gedacht dat ik…
“…zoveel zou leren in een korte periode! Het is ontzettend leuk als je een collega met een moeilijke taak kunt helpen waarna je beseft dat je veel kennis hebt opgebouwd zonder dat je het dagelijks doorhebt. De tijd hier vliegt echt voorbij dus af en toe kijk ik terug en merk ik pas hoeveel stappen vooruit ik heb gemaakt.”

Wat vind je het leukste aan je werk?
“De afwisseling die ik dagelijks krijg is ontzettend leuk. Op de backoffice heb ik te maken met verschillende aspecten van het bedrijf waardoor ik elke dag weer nieuwe dingen leer. Gewoon dingen oppakken, uitproberen en meteen met feedback verbeteringen doorvoeren.“

Je bent bij Easyflex gestart als backoffice medewerkster maar je bent nu ook helemaal thuis in HR. Wat is het verhaal hierachter? 
“Ik ben begonnen met de administratieve basiswerkzaamheden. Scannen, archiveren, de telefoon aannemen, het hoorde er allemaal bij. In de tijd dat ik hier werk is Easyflex ontzettend snel gegroeid en ik merkte dat HR wat ondersteuning kon gebruiken. We zitten met iedereen in dezelfde ruimte waardoor dingen al snel overspringen. Vanuit Easyflex werd mij de kans geboden om een opleiding voor medewerker personeelszaken te volgen! Na het afronden hiervan rolde ik vanzelf in het meehelpen bij de werving en selectie van nieuw personeel.”

Waar ben je het meest trots op?
“Waar ik het meest trots op ben… Als ik naar mezelf kijk en ik zie hoe ik me heb ontwikkeld in de afgelopen jaren, komen de woorden zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en leergierig naar boven. Ik ben ook trots op mijn werk bij Easyflex. Het is super om te zien dat iedereen elkaar graag probeert te helpen en van elkaar wil leren!”

Nieuwsbrief