Inloggen Easyflex veranderd sinds 1 februari

Inloggen Easyflex veranderd sinds 1 februari

We hebben net de websites Flexwerker.com en Inlener.com van een frisse nieuwe look voorzien en nu is de inlogpagina van Easyflex aan de beurt! In december brachten we je al op de hoogte van deze op handen zijnde verandering.

Waarschijnlijk ben je al even bekend met onze website easyflex.nl. Deze website bevat dezelfde informatie als Easyflex.net, maar dan in een moderner jasje. Nu hebben we de inlogpagina van Easyflex ook van een nieuw ‘jasje’ voorzien. Deze inlogpagina wordt met de nieuwe release vanaf 1 februari beschikbaar op easyflex.nl onder Inloggen. Of download de Easyflex Connector als programma op je bureaublad (zie hieronder).

De nieuwe inlogpagina is rustiger en bevat alleen de belangrijkste meldingen en het laatste nieuws. Voor alle overige nieuwsberichten en het inschrijven voor trainingen kun je dan terecht op easyflex.nl. Je kunt de inlogpagina ook rechtstreeks bereiken via easyflex.net en de oude inlogpagina blijft tijdelijk nog bestaan op https://login.easyflex.net/

Easyflex Connector
Naast het vernieuwen van de Inlogpagina, is er ook gewerkt aan vervanging van de ActiveX, het stukje software dat nu nodig is om Easyflex in een browser te draaien. Dit wordt vervangen door de Easyflex Connector. De Easyflex Connector installeer je als programma op je pc en wanneer je deze opent middels een icoon op je bureaublad, wordt Easyflex automatisch in een browseromgeving opgestart. De Connector heeft nog wel een Windows-omgeving en een werkende internetverbinding nodig om op te draaien.

Veiliger en betrouwbaarder
Waarom zetten we deze verandering nu in? Dit zijn stappen die ondernomen worden om het inloggen en werken met Easyflex nóg veiliger te maken. Zo heeft de Connector een betere integratie met Windows en zijn er minder problemen met inloggen voor mensen die werken met een mailserver met een beveiligde verbinding. Ook uit veiligheidsoverwegingen worden je gebruikersnaam en bedrijfsnaam niet meer onthouden en werken we aan optionele Two-Factor authenticatie via Google Authenticator op je mobiel.

Vanaf 1 februari 2018 wordt de nieuwe Easyflex Connector beschikbaar gesteld als download op easyflex.nl/downloads. Vanaf 1 april zal het gebruik van de ActiveX worden uitgefaseerd.

Nieuwsbrief