Onze klanten

VZM Uitzendgroep
Bas van Zwienen

“Easyflex kan alles aan!”
VZM Uitzendgroep werkt al met Easyflex sinds de oplevering daarvan. We hebben daar nooit ook maar één moment spijt van gehad.

VZM Uitzendgroep

Easyflex maakt op een effectieve manier de koppeling tussen klant en uitzendkracht. De verloning en de gelijktijdige facturering verloopt vlekkeloos en efficiënt. Maar Easyflex kan meer, veel meer.

Al jaren hebben wij een intranet waarop al onze klanten aangesloten zijn. Als zij inloggen krijgen zij een portaal in onze administratie waar zij WID-gegevens van uitzendkrachten, facturen, overzichten van ingediende uren etc. kunnen vinden.
Elke week vullen zij de uren in achter de namen van de uitzendkrachten en sturen die naar ons toe. De interactie tussen Easyflex en ons intranet was snel gebouwd en loopt op rolletjes. Ook de innovaties aan ons intranet worden moeiteloos door Easyflex ondersteund.

Wij werken bijna uitsluitend met uitzendkrachten die in het buitenland wonen en tijdelijk in Nederland zijn. Dat betekent dat wij met specifieke wet- en regelgeving hebben te maken en dat wij een op buitenlandse uitzendkrachten toegesneden dienstenpakket hebben.
Zo kunnen (en moeten) onze uitzendkrachten via ons een ziektekostenverzekering afsluiten en natuurlijk administreren we dat met Easyflex. Probleemloos. Voor zaken als de ET-regeling, het vervoer, de huisvesting, dagelijks wisselende opdrachtgevers, ‘slimme’ contracten levert Easyflex maatwerk die behalve gebruikersvriendelijk ook betrouwbaar is.

Op het gebied van communicatie is Easyflex ijzersterk. Iedereen op ons kantoor die contact heeft met het Service Center van Easyflex is enthousiast over de vriendelijkheid, deskundigheid en servicegerichtheid van de medewerkers.

Website: www.vzmuitzendgroep.nl

E-Payroll
Reinier Persoon

Een efficiënt pakket verdient zichzelf terug!
Vanaf de start van ons bedrijf hebben wij gekozen voor Easyflex. Wij zochten een pakket dat goed geautomatiseerd is, zodat wij met een relatief kleine organisatie weinig handelingen nodig hebben voor ons verloningsproces.

E-payroll

Klanten kunnen zelf hun uren invullen via de webservice en werknemers kunnen digitaal hun salarisstrook ophalen. Hiermee winnen wij tijd en besparen we dus kosten. Wij van E-Payroll staan voor digitale verloning en Easyflex biedt ons dat.

Daarnaast ervaren wij Easyflex als een professionele organisatie met een goed Service Center en deskundige mensen.

Meegaan met de huidige tijd, dat is wat wij als klant vragen. Easyflex gaat echter een stap verder, zij weten precies wat de consument van tegenwoordig nodig heeft.

Website: www.e-payroll.nl

Aldiver Uitzendbureau
Samir Sharma

We hebben 5 jaar geleden besloten om met Easyflex te gaan werken om met name onze processen op het gebied van recruitment en administratie op orde te krijgen. Vooral wat de administratie betreft, kunnen we ook zeker zeggen dat dit een goede keuze is geweest. Voor onze backoffice is het een compleet pakket om wekelijks te kunnen verlonen en administreren.

Aldiver Uitzendbureau

Aldiver is als organisatie niet standaard te noemen, omdat we werken met werk- en leertrajecten, uitzendkrachten en werving & selectie. De processen die bij deze doelgroepen horen, wijken veel van elkaar af. We zien het als een groot voordeel dat we een gedeelte van Easyflex (namelijk de memo velden) naar wens kunnen inrichten en daar ook rapportages op kunnen draaien. Easyflex garandeert een goede en snelle verwerking van de urenbriefjes met daarbij rechtstreekse verzending van de loonstroken. Veel processen kunnen geautomatiseerd worden. De ziekmeldingen worden rechtstreeks gemeld bij het UWV.

Wij hopen dat Easyflex mee zal blijven groeien met de groei van onze organisatie.

Website: www.aldiver.com

Uitzendbureau de Koning
Jeroen Mantel

Vóór aanvang van het gesprek kunnen wij het dossier van de flexwerker of relatie met één klik opvragen. Wij vinden het belangrijk om goed geïnformeerd een gesprek te beginnen.

De Koning Uitzendbureau was het eerste bureau die de overstap naar Easyflex maakte. Het wachten is het beslist waard geweest.

Uitzendbureau de Koning

Vanaf de eerste dag draaide de volledige organisatie zonder problemen op Easyflex. Ook in de backoffice is alles uitstekend geregeld. Alle data uit onze oude BIT applicatie werd geconverteerd en de aansluiting klopte tot op de cent nauwkeurig. Ik kan zeggen dat wij volledig gebruik maken van alle mogelijkheden die Easyflex ons biedt. Inclusief de koppeling met de telefooncentrale, het online invoeren van urendeclaraties, de zelfservicemogelijkheden van flexwerkers en relaties, etc. Het mooie is ook, dat je overal kunt inloggen.  Zelfs vanuit het buitenland kun je zien wat je medewerkers die week presteren en kun je alles nauwlettend blijven volgen.

Sinds 1 oktober 2006 werkt De Koning Uitzendbureau met Easyflex. Het meest innovatieve systeem dat beschikbaar is voor onze branche.

Website: www.dekoninguitzendbureau.nl

Modoc Uitzendbureau
Linda van Wensen

Een pakket wat ons werk vereenvoudigt!

Gelijk met de start van Modoc Uitzendbureau zijn wij gebruik gaan maken van Easyflex. Wij zochten een pakket waarmee we het totale uitzendproces eenvoudig kunnen vastleggen en organiseren.

Modoc Uitzendbureau

Meteen waren wij erg enthousiast van de mogelijkheden die Easyflex hierin biedt, een pakket met vele mogelijkheden en toch zeer gebruiksvriendelijk.

Wij maken dankbaar gebruik van de CV inlezer, waarmee kandidaten inschrijven “een fluitje van een cent is”.

Easyflex heeft daarnaast een digitaal urenportaal waarmee “het gedoe met urenbriefjes” achter ons ligt. Dit wordt als zeer positief ontvangen door onze flexwerkers en relaties. Op elk moment van de dag kunnen zij alles inzien omtrent de gewerkte uren, loonspecificaties en facturen.

Al met al zijn wij van Modoc Uitzendbureau erg tevreden gebruikers en ervaren wij de samenwerking met Easyflex als zeer prettig!

Website: www.modocuitzendbureau.nl

Intro Uitzendbureau
Serge Soyer

De basis van een goede auto is de motor!

De ene auto is de andere niet. Als deelnemer aan de Dakar Challenge 2007 weet ik dat wat onder de motorkap zit het belangrijkste is. Zeker als je tot de top wilt behoren kun je je niet veroorloven om onderweg zelf te moeten sleutelen. Een bedrijfszekere auto en een perfect onderhoudsteam zijn essentieel voor een succesvolle rally.

Intro Uitzendbureau

Omdat Intro uitzendbureau kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan, zijn we op 1 januari 2008 overgestapt op Easyflex. Al snel werd ons duidelijk dat de motor van Easyflex robuust is en piekfijn is afgesteld. Je merkt aan alle details dat Easyflex is gemaakt door mensen met een jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Door het indienen van suggesties kun je ook zelf actief een bijdrage leveren aan de kwaliteit en functionaliteit van Easyflex. Wekelijks ervaren we de implementatie van nieuwe functionaliteiten. Het is niet alleen leuk om te zien dat jouw suggestie snel is geïmplementeerd, maar het bewijst dat Easyflex goed naar haar gebruikers luistert.

Sinds de overstap naar Easyflex kunnen we ons weer beter richten op onze core business en dat is uitzenden.

Website: www.teamintro.nl

A&E Uitzendbureau
Anoek Breunese

A&E Personeelsdiensten heeft dankzij Easyflex een flinke efficiencyslag gemaakt!

Tijdens een recessie overgaan op een nieuw softwarepakket? Iedereen verklaarde ons voor gek. Dankzij Easyflex en haar medewerkers gebeurde dit vlekkeloos!

A&E Uitzendbureau

De recessie heeft er binnen A&E goed ingehakt. Het was alle hens aan dek! Toch besloten we in 2009 over te gaan op een nieuw softwarepakket, Easyflex.

Dankzij de goede voorbereiding en begeleiding is de implementatie snel en vlekkeloos verlopen. We hebben hierdoor een flinke efficiencyslag gemaakt.

Het pakket is duidelijk en overzichtelijk. Vanuit Beheer kun je het pakket voor medewerkers optimaal afbakenen. Daarbij is Easyflex, in tegenstelling tot ons vorige pakket, erg stabiel! Duidelijke software afgestemd op je primaire bedrijfsproces is de basis voor een goede dienstverlening. Sinds kort werken we met de CV-inlezer. Voor ons een uitkomst. We ontvangen veel cv’s op speeddates van het UWV. We voerden deze mensen allemaal handmatig in… Dat hoeft nu niet meer! Met de CV-inlezer scannen we cv’s in en de persoon staat al grotendeels ingeschreven! Dit bespaart veel tijd die besteed wordt aan andere werkzaamheden zoals matchen… We zijn benieuwd met welke nieuwe functionaliteiten Easyflex nog meer gaat komen!

Website: www.aene.nl

Werq Personeelsdiensten
Henriëtte Waaijenberg

Werq Personeelsdiensten werkt een stuk efficiënter vanaf nu… Easyflex is een prachtig systeem!

Het optimale uit ons CRM-systeem halen, dat was ons doel. Met het hele team hebben we veel tijd besteed aan het systeem om er het maximale uit te halen.

Werq Personeelsdiensten

Alle flexdossiers werden gedigitaliseerd, alle relaties gingen over op inlener.com en we integreerden webpageservice in onze website. Om dit interne proces af te sluiten besloten we om een training op maat te volgen bij Easyflex in Oosterhout. Met het hele team op zaterdag.Helemaal top, want met de gegevens van ons bedrijf op het digibord, konden wij al onze vragen stellen aan de trainer Gwen van de Waarsenburg. Het was voor ons een hele nuttige dag, veel opgestoken en een bevestiging gekregen dat wij op de goede weg zitten. Dat is toch wel een groot voordeel van een training op maat. Het gaat ons heel veel opleveren.

Website: www.werq.nl