L1nda

Wij bieden een gebruiksvriendelijke, cloud-based oplossing voor het werven, plannen en uitbetalen van MKB-teams, voor desktop en mobiel. Momenteel zijn we al marktleider in horeca Nederland en nu willen we verder groeien naar meer dan 100.000 werknemers die dagelijks gebruik maken van ons platform en op duizenden locaties actief zijn.

Het L1NDA platform is gebouwd met het oog op de generaties Y en Z. Deze generaties spelen een doorslaggevende rol in de horecamarkt, zijn thuis in de digitale wereld en stellen specifieke eisen aan hun werkomgeving en een goede samenwerking met collega’s. Ze vragen om flexibiliteit en dynamische planning.

Wij geloven dat horeca mensenwerk is. Een tevreden, goed samenwerkend team is daarom essentieel voor een gezond horecabedrijf. De sfeer binnen het team is hierbij alles bepalend: het beïnvloedt de collegialiteit, de betrokkenheid met de werkgever en de gastvrijheid. We stimuleren dit door het aansturen, beheren en verlonen van personeel weer simpel en leuk te maken.

Contactgegevens
www.l1nda.nl
info@l1nda.nl

Nieuwsbrief