Lovende eerste reacties op Easyflex Planning

Lovende eerste reacties op Easyflex Planning

Woensdag 14 oktober was het zover: Easyflex Planning is live gegaan en vanaf dat moment beschikbaar voor al onze klanten! We hebben ontzettend veel leuke reacties gehad, die we graag met je delen. En heb je zelf nog niet veel gezien van deze innovatieve software? Lees dan vooral even verder!

Bedankt voor jullie leuke reacties!
Het was een spannend moment, die bewuste woensdagochtend. Middels een feestelijke kick-off hebben we met al onze collega’s geproost op de lancering van Easyflex Planning. Daarna was het spannende moment aangebroken om met veel trots onze klanten te laten kennismaken met de met Easyflex geïntegreerde software. En wat hebben we leuke reacties ontvangen van jullie! Een greep uit de vele reacties:

“De software ziet er erg logisch, helder en vanzelfsprekend uit.”

“Het plannen gaat een stuk sneller en is minder foutgevoelig.”

“De app ‘KPI gemiddeld uurloon’ geeft vooraf al een goed beeld van de te verwachten marge.”

“Jullie hebben hard gewerkt, dat kunnen we zien!”

“Fijn dat er een directe koppeling met Easyflex is! Nu hoeven we gegevens niet meer dubbel in te voeren.”

“Het plannen gaat veel sneller omdat we iemand direct voor meerdere dagen kunnen inplannen, top!”

“Van harte gefeliciteerd!”

Ontwikkeling gaat verder
Ook al zijn we onder de indruk van deze eerste reacties, de ontwikkeling gaat door. Met de huidige functionaliteiten heb je een fantastisch planningspakket, maar onze ambities zijn nog groter. De wensen en plannen voor toekomstige functionaliteiten liggen dan ook al klaar, al zullen we ook continu aan de performance blijven sleutelen. Software is en blijft een dynamisch product dat aan verandering onderhevig is, maar wij zijn er klaar voor!

Een goede indruk krijgen van de mogelijkheden?
Veel klanten hebben al een webinar gevolgd om het resultaat te bekijken. Vind je het leuk om ook een webinar bij te wonen? Meld je dan aan via www.easyflex.net/trainingen. Ook is het mogelijk om 30 dagen gratis de mogelijkheden van de software te verkennen in een demo-omgeving. Neem zeker eens een kijkje op de speciale website van Easyflex Planning, want daar krijg je een goed beeld van de unieke functionaliteiten.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met Astrid Roovers via 0162-690410 of astrid.roovers@easyflex.nl

Nieuwsbrief