ORIBI ID-Solutions

Naar overzicht

ORIBI ID-Solutions is het eerste bedrijf dat het verwerken van een identiteit heeft vertaald naar het optimaliseren van bedrijfsprocessen. In onze optiek is het controleren van een identiteit geen doel op zich, maar een middel om een belangrijk doel te bereiken. Een identiteit wordt namelijk geverifieerd met een reden. Deze reden kan zeer divers zijn, zoals het verlenen van toegang, het uitlenen van personeel, het inschrijven van een burger, het aanvragen van een formulier of het aangaan van een contract. ORIBI zorgt altijd voor een passende oplossing: Het begint met een goed ID!

ID-Employee is een toepassing die (uitzend)organisaties in staat stelt om de id-bewijzen en gegevens van uitzendkrachten of medewerkers te controleren én te verwerken. Met ID-Employee kunt u een medewerker in dienst nemen of iemand uitzenden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de juistheid van de identiteit. Door o.a. de koppeling met Easyflex, kan onze oplossing geïntegreerd gebruikt worden binnen de Easyflex omgeving.

Wij bieden verschillende mogelijkheden als het aankomt op het controleren van de identificatie van uw uitzendkrachten. Dit kan door middel van apparatuur die eenvoudig op uw balie te plaatsen is, maar ook via onze nieuwe app! Deze app zorgt ervoor dat u verificaties kunt uitvoeren op locatie. Dit zorgt voor meer zekerheid, dat geeft vertrouwen!

Adresgegevens ORIBI ID-Solutions

Bedrijfsweg 15
5061 JX Oisterwijk
https://www.oribi.nl/

Benieuwd of jouw software ook met Easyflex samengaat?

Kom in contact