Meer begeleiding nodig? Neem het Service Plus abonnement af!

Meer begeleiding nodig? Neem het Service Plus abonnement af!

Service Plus

Ben je net gestart met Easyflex, maar heb je na de basistraining nog vragen of heb je meer behoefte aan meer begeleiding? Of werk je al langer met Easyflex, maar is het toch misschien niet helemaal duidelijk hoe je de software optimaal voor je kunt laten werken? Dan is het Service Plus abonnement zeker wat voor jou!

Zo heb je misschien de vraag hoe je een correctieve loonaangifte kunt doen en hoe de ET-uitruil optimaal voor jouw organisatie werkt. Wellicht heb je ondersteuning nodig in het inrichten van een pensioenregeling en maken van urenbestanden? Dit kan allemaal met een consult. Oók de implementatie van aanvullende producten van Easyflex, zoals Planning en Documentmanagement, kun je van de uren laten afschrijven.

Service Plus is een flexibel in te vullen abonnement waarbij je qua kosten voordeliger uit bent dan het afnemen van reguliere consultancy uren. Je kunt zelf kiezen hoeveel uren je wilt afnemen en vervolgens zelf bepalen waar je die uren voor in wilt zetten. En daarbij geldt: hoe meer uren je afneemt, hoe groter je voordeel is. De prijzen zijn als volgt:

Meer weten? Check dan ook eens deze pagina over het abonnement. Direct aan de slag gaan? Neem dan contact op met sales@easyflex of via 0162690410.

Nieuwsbrief