Nedap-PEP

Nedap – Pep Flex
Uw flexorganisatie draait op uren. Uren die u wilt declareren. Maar wat een gedoe is het om deze uren goed bij te houden. Dat vreet tijd.

Meer tijd, minder gedoe
Toch is de oplossing simpel. Schaf de werkurenbriefjes af en stap het digitale tijdperk binnen. Laat de registratie van alle uren, onkosten en tarieven van uw flexwerkers over aan pep. Daardoor hebben uw intercedenten méér tijd voor het werven van nieuwe klanten of het maken van de juiste match. Met pep boekt u … pure tijdwinst.

Geen discussie
Waar gewerkt wordt, dáár registreert pep de uren. Dat gebeurt heel simpel. Uw flexkracht vult online een urenbriefje in of registreert de uren door een persoonlijke pep card in een pep point te steken. De software doet de rest.

Uw klant controleert online de uren. Corrigeert wanneer het moet, fiatteert wanneer het klopt. Zonder ruis, zonder fouten. Zo komt er nergens discussie over.

Foutloze facturen
Urenbriefjes verzamelen, handschriften ontcijferen, data inkloppen en doorsturen. Gegevens die u uiteindelijk moet overbrengen op de factuur. Elke stap is een risico. En levert fouten op.

Met pep ontvangt u digitale informatie die wél klopt. Want pep maakt missers onmogelijk. Dankzij loepzuivere registratie en dataverwerking. Uw facturen rollen er dus foutloos uit. En dat is prettig voor alle partijen.

Glasheldere informatie
Pep is webbased en werkt zonder vertraging. U en uw klanten hebben direct toegang tot nuttige managementinformatie. Pep levert de rapportage. U ziet real time wat er gebeurt.

Zó is er altijd een oplossing nog vóórdat het probleem verschijnt. En dát levert vooral tevreden klanten op.

Pep uw voordeel
Pep vraagt geen investering. De hard- en software ontvangt u kosteloos. U betaalt alleen een kleine fee voor elk geregistreerd flexuur. Door de koppeling van Pep met Easyflex komen geregistreerde uren direct binnen in Easyflex.

Beginnen met pep is simpel. Een telefoontje volstaat: 0544 – 47 16 96. Wij verzorgen graag een peptalk voor u. En regelen alles. Zo simpel is het.

Contactgegevens
https://www.nedapstaffingsolutions.com/nl/oplossingen/pep/
info@nedapstaffingsolutions.com

Nieuwsbrief