Nieuwe Easyflex-ers aan het woord!

Nieuwe Easyflex-ers aan het woord!

Onlangs startten drie nieuwe Easyflex-ers: Joukje en Natasja. Wij vragen deze drie startende Easyflex-ers het hemd van het lijf! Zo kwamen we achter een paar bijzondere hobby’s, wat doen zij in hun vrije tijd?

Joukje Lettinga
“Mijn naam is Joukje Lettinga, ik ben 32 jaar en woon in Rijen. Sinds begin september ben ik werkzaam op het Service Center van Easyflex.
Voorheen heb ik 10 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt. Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging besloot ik het over een andere boeg te gooien. Ik kwam terecht bij een logistiek bedrijf waar ik een half jaar werkzaam ben geweest op de afdeling customer service. Via via kwam ik een vacature van Easyflex tegen en deze sprak me meteen erg aan. Na een paar leuke gesprekken kreeg ik het goede nieuws dat ik mocht komen werken op het Service Center!
In mijn vrije tijd ga ik graag paardrijden, ik heb zelf een paard en ben een echte dierenliefhebber. Daarnaast vind ik het leuk om lekker uit eten te gaan of een drankje te doen op het terras (met mooi weer dan). Ook een stedentripje op zijn tijd doe ik graag.”

Natasja de Deugd
“Mijn naam is Natasja de Deugd, 28 jaar en ik woon in Etten-Leur. Begin oktober ben ik bij Easyflex gestart op het Service Center.
Na mijn opleiding Accountancy heb ik ook een aantal jaar in de Accountancy gewerkt. Tijdens mijn laatste jaren heb ik mij omgeschoold tot Salarisadministrateur. Ik merkte dat ik uit cijfers alleen niet genoeg voldoening haalde, waardoor ik op zoek ben gegaan naar een nieuwe uitdaging. Bij Easyflex krijg ik de kans om mijn vakkennis te combineren met de technische achtergrond van de software waarin de cijfers verwerkt worden. Een mooie combinatie in een super afwisselende en uitdagende job!
In mijn vrije tijd vind ik het lekker om met mijn hond naar het bos te gaan of een stukje te hardlopen, maar stiekem vind ik het ook onwijs leuk te gamen!”

Namens alle collega’s wensen we jullie veel plezier in je functie bij Easyflex!

Nieuwsbrief