Eenvoudiger en sneller: Easyflex2Go!

Easyflex2Go
Easyflex2Go is ontwikkeld om je frontoffice zaken nóg sneller en efficiënter te regelen. Wat kun je ermee?

  • Er is een portaal voor inlener, flexwerker, intercedent en/of tussenpersoon. Je schrijft gemakkelijk flexwerkers in of laat je flexwerker zijn/haar gegevens aanleveren via het portaal. Ook voor payrollbedrijven is Easyflex2Go daarom heel interessant. Je kunt het inschrijven van flexwerkers namelijk volledig overlaten aan de relatie;
  • Je kunt makkelijk signaleren op wie zijn/haar gegevens nog niet heeft aangeleverd en hier eventueel een herinnering voor versturen. Er is een directe koppeling met Easyflex waardoor wijzigingen gelijk zichtbaar zijn in Easyflex en andersom. Easyflex2Go is daarnaast te gebruiken op elk apparaat, zoals bijvoorbeeld een laptop, tablet of mobiele telefoon.
  • Easyflex2Go is continu in ontwikkeling. Op korte termijn wordt het mogelijk om plaatsingen en contracten aan te maken. De intercedent kan met de aangeleverde gegevens vanuit de relatie de plaatsing en het contract aanmaken vanuit Easyflex2Go. Deze kunnen vervolgens doorgestuurd worden naar Easyflex.
  • Ook kunnen documenten binnenkort vanuit Easyflex2Go digitaal ondertekend worden. Ondertekenen wordt hiermee nog makkelijker. Er is namelijk geen extern account of certificaat meer nodig om documenten te ondertekenen. Het ondertekenen is niet meer enkel voor de flexwerker, maar meerdere personen (zoals bijvoorbeeld de inlener) kunnen een document ondertekenen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Easyflex2Go? Vraag dan snel een demo aan via sales@easyflex.nl of bel voor meer informatie naar 0162690410