Inloggen Easyflex gaat veranderen

We hebben net de websites Flexwerker.com en Inlener.com van een frisse nieuwe look voorzien en nu is de inlogpagina van Easyflex aan de beurt!

Waarschijnlijk ben je al even bekend met onze website easyflex.nl. Deze website bevat dezelfde informatie als Easyflex.net, maar dan met een modernere jas. Zo hebben we de inlogpagina van Easyflex ook van een nieuw ‘jasje’ voorzien. Deze inlogpagina kun je binnenkort bereiken door op easyflex.nl op Inloggen te klikken. Deze inlogpagina is rustiger en bevat alleen de belangrijkste meldingen en nieuws. De planning is om vanaf 1 februari 2018 de oude inlogpagina te gaan uitfaseren.

Wanneer kan ik het nieuwe jasje zien?
De laatste tests worden uitgevoerd om zeker te weten dat alles vlekkeloos blijft werken. De live gang van het nieuwe design staat vooralsnog gepland op 7 december 2017! Voorlopig blijft de huidige pagina easyflex.net er wel naast bestaan.

Meer nieuws

  • Drastische wijziging Wet minimumloon
    Per 1 januari 2018 wijzigt de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag (WML). Naast de gebruikelijke verhoging wijzigt de wet op ...
  • Stel het LKV goed in voor 2018
    Met ingang van 1 januari 2018 vervangt het LKV de huidige premiekortingen. Het is belangrijk dat je dit voor de eerste loonaangift...
  • Wat moet je weten voor 2018?
    Ben jij al op de hoogte van de nieuwe minimumlonen en de nieuwe wetten en regels? Wil je onze handige tips weten? Lees dan verder!