Welkom nieuwe collega’s!

Onlangs mochten we drie nieuwe collega’s verwelkomen: Randa, Ezra en Kim. Je kunt ze alle drie aan de telefoon treffen, op het Service Center of bij Sales! We zijn zoals altijd nieuwsgierig en vroegen naar hun hobby’s…

Randa Ftieh
“Mijn naam is Randa Yasmine Ftieh, 23 jaar en sinds september werkzaam bij Easyflex. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar een aantal jaren geleden verhuisd naar het mooie Breda.
Na het afronden van mijn opleiding International Business and Languages aan de Hogeschool Rotterdam, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Toen kwam Easyflex op mijn pad, waar ik aan de slag ben gegaan op meerdere afdelingen om zoveel mogelijk kennis op te doen van zowel het uitzenden als de Easyflex applicatie. Wat het werken bij Easyflex leuk maakt is dat ik hier echt de vrijheid krijgt om me in hoog tempo te ontwikkelen. Op dit moment werk ik afwisselend bij zowel Sales, Service als Marketing. Zo zijn mijn werkzaamheden en taken heel divers.
In mijn vrije tijd neem ik me vaak voor om te gaan sporten, maar helaas komt het er niet zo vaak van. Ik heb verder geen spannende hobby’s, maar ik hou wel van lekker uit eten gaan en met vriendinnen op stap gaan. Daarnaast doe ik af en toe vrijwilligerswerk in een hospice in Breda.”

Ezra Boer
“Mijn naam is Ezra, 30 jaar en ik woon in Oosterhout. Begin oktober ben ik gestart op het Service Center en inmiddels heb ik al veel gebruikers gesproken! Na het afronden van mijn studie Human Resource Management heb ik 2 jaar als Sales Intercedent gewerkt en vervolgens 2,5 jaar als HR Coördinator. Bij Easyflex kan ik al mijn kennis en ervaring combineren, om jou als gebruiker zo goed mogelijk te kunnen helpen! In mijn vrije tijd ben ik druk met onze twee kids van 1 en 3 jaar en zijn wij vaak in de Efteling te vinden voor een leuk rondje door het park.”

Kim de Lange
“Ik ben Kim de Lange, 34 jaar en ik woon in Oosterhout. Sinds 1 januari ben ik werkzaam bij Easyflex op het Service Center. Na mijn opleiding Vrijetijdsmanagement heb ik bij RKC Waalwijk en NAC Breda gewerkt, onder andere op het gebied van personeelszaken. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij een kleinschalig uitzendbureau waar ik zo’n 2,5 jaar werkzaam ben geweest. Na een aantal leuke gesprekken heb ik vervolgens mijn contract getekend bij Easyflex. Ik heb het tot nu toe enorm naar mijn zin. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen, dit doe ik zowel op het veld als in de zaal. Daarnaast ben ik een echte Netflix fan! Ook ben ik altijd in voor een lekker biertje op het terras.”

Namens alle collega’s wensen we Randa, Ezra en Kim een fantastische tijd bij Easyflex!