Ontdek de nieuwste ontwikkelingen van EF2GO, hét voorportaal van nog meer gemak!

🚀Ontdek de nieuwste ontwikkelingen van EF2GO – hét voorportaal van nog meer gemak – en breng je frontoffice dichterbij dan ooit! 💼💪

🔎 Verbeterde CAO Tool
De CAO Tool, waarmee je automatisch urenbriefjes kunt ontrafelen, is uitgebreid met nieuwe opties op het gebied van vergoedingen. Win snelheid én overzicht terug door de volledige automatisering van urenverwerking!

🖊️ Geavanceerde digitale handtekening
Wist je dat je nu ook documenten kunt aanmaken en direct kunt aanbieden voor ondertekening? Het proces is daarbij vereenvoudigd en versneld, met automatisch ingevulde gegevens van zowel flexwerkers als relaties!

📲 Nieuwe look-and-feel app
De veelzijdige EF2GO app heeft een nieuwe en moderne uitstraling gekregen. Deze mobiele app is nu nóg overzichtelijker en gemakkelijker in gebruik. Het is zelfs mogelijk om de app aan te passen aan de herkenbare huisstijl van jouw bureau. Flexwerkers kunnen nu ook, naast het doorgeven van uren en het accepteren van diensten, hun plaatsingen, contracten en saldi bekijken!

🚗🏠 EF2GO Planning | Middelenplanning
Middelenplanning is beschikbaar! Creëer je eigen middelenstructuur en plan middelen zoals auto’s, huizen en gereedschap eenvoudig in. Met deze volledige en overzichtelijke bezetting op het planbord kun je oneindig, efficiënt en groots plannen!

📅 EF2GO Planning | Het openbaar maken van (concept)diensten
In de nieuwe planningsmodule van EF2GO is vanaf nu het openbaar maken van diensten mogelijk. Met één druk op de knop nodig je flexwerkers uit voor een dienst. Je kunt daarnaast nu conceptdiensten openbaar maken, zodat flexwerkers kunnen aangeven of ze willen werken. Automatiseer het proces volledig of bepaal zelf welke flexwerker wordt ingepland!

🤖 EF2GO Planning | Automatisch plannen
Laat EF2GO Planning het werk voor je doen en plan flexwerkers automatisch in op basis van door jou bepaalde criteria zoals beschikbaarheid, afstand en eerdere ervaring. Combineer deze functie met het openbaar maken van je diensten en breng de automatisering van je processen naar een hoger niveau!

En dat is nog niet alles…
EF2GO en EF2GO Planning blijven volop in ontwikkeling! Hier zijn nog een aantal verrijkende updates die binnenkort beschikbaar zullen zijn:

🔃 Batch acties
Met de nieuwe batch acties kun je in één keer meerdere handelingen uitvoeren, zoals het aanmaken, wijzigen of verwijderen van aftrekposten. Hiermee bespaar je tijd en verhoog je de efficiëntie van je taken. Later zal het via batch acties ook mogelijk zijn om verzekeringen in te voeren, de WW-premie te wijzigen en meer!

💬 WhatsApp integratie
Binnenkort kun je in EF2GO eenvoudig communiceren met je flexwerkers via WhatsApp. Zo onderhoud je gemakkelijk al je contacten!

Ontdek alle voordelen van EF2GO en EF2GO Planning tijdens een kosteloze en vrijblijvende demo!

Wil jij je frontoffice-zaken nóg sneller en efficiënter regelen? Neem dan contact met ons op en vraag direct een kosteloze en vrijblijvende demo aan!

Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Nieuwsbrief