Op het menu: Flexwrapp

Op het menu: Flexwrapp

Flexwrapp; de naam kan je niet ontgaan zijn! En misschien schieten er als je de naam hoort, allerlei vragen door je hoofd: Wat kan ik ermee? Hoe start ik ermee? Wat kost het? En wat levert het mij op? Ontdek hier de heerlijke ingrediënten van Flexwrapp!

Waarom Flexwrapp? 
Flexwrapp is volledig geïntegreerd met Easyflex. Samen maken ze jouw leven en dat van je flexwerkers eenvoudiger. Hoe? Je legt een directe verbinding tussen je flexwerkers en je Easyflex omgeving! Zij voeren in de app hun gewerkte uren en vergoedingen in. Daarnaast geven zij aan of ze reserveringen zoals vakantiedagen of kort verzuim willen opnemen. Met één druk op de knop verzendt de flexwerker de ingevoerde declaratie. Als je wilt, kun je de relatie de uren nog laten accorderen op inlener.com waarna ze direct in Easyflex komen.

Jij controleert vervolgens in Easyflex gemakkelijk de ingevulde uren met het overzicht ‘Urendeclaraties’. Op deze manier heb je altijd een waterdichte controle, maar ben je zelf niet uren bezig met het invoeren van urendeclaraties.

Flexwrapp stelt je (samen met Documentmanagement) ook in staat om met Digitale Handtekening te starten! Hoe dit werkt? Lees hier meer.

Welke voordelen?
Nooit meer werken met handmatige urenbriefjes. Flexwerkers declareren hun gewerkte uren via een app. Ideaal, toch? Met Flexwrapp houden je flexwerkers gemakkelijk en op elk gewenst moment hun uren bij en declareren ze direct. Het resultaat? Jij laat de flexwerker zelf uren invullen en houdt meer tijd over voor andere zaken.

Extra kosten zeker?
Nee, het volledige gebruik van Flexwrapp is echt gratis! En je kunt de app zelfs helemaal stijlen in jouw eigen huisstijlkleuren.

Nog twee dingen
Flexwrapp biedt je meer dan alleen tijdbesparing in je urenverwerking. Je flexwerkers hebben altijd en overal hun loonspecificaties bij de hand. Maak je gebruik van Easyflex Planning? Dan geven flexwerkers ook simpel hun beschikbaarheid door in de app. Dit is direct zichtbaar in Easyflex Planning!

Hoe start ik ermee? 
Heb je interesse in Flexwrapp of heb je toch meer vragen? Stuur je (aan)vraag vandaag nog naar support@flexwrapp.com

Nieuwsbrief