Werkagenda, publiceer je Planning rechtstreeks naar Flexwrapp!

Werkagenda, publiceer je Planning rechtstreeks naar Flexwrapp!

Yes, Easyflex Planning en Flexwrapp zijn nu nog verder gekoppeld! Vanaf nu kun je diensten uit Planning publiceren aan flexwerkers die Flexwrapp gebruiken. De ingeplande diensten worden na publicatie direct getoond in de app en je flexwerkers worden meteen op de hoogte gebracht van jouw planning; hun werkagenda!

Hoe werkt het?
Je kon in Easyflex Planning al zien of een flexwerker een Flexwrapp-koppeling heeft en vanaf nu is het mogelijk om de werkagenda uit Planning direct te publiceren aan die flexwerkers. In Easyflex Planning, binnen de publicatie app, zie je makkelijk welke flexwerkers een Flexwrapp koppeling hebben door het Flexwrapp icoontje. Per flexwerker wordt aangegeven of er een publicatie heeft plaatsgevonden door het zwarte boekje bij de naam. Ook wordt per dienst aangegeven of deze volledig is gepubliceerd of niet. Een grijs boekje betekent dat de dienst niet volledig is gepubliceerd of dat er een wijziging nog niet is gepubliceerd. Let op: Flexwerkers die als ‘Reserve’ staan ingepland op de dienst, ontvangen geen publicatie.

De volgende gegevens worden in de publicatie meegestuurd:

  • De naam van de inlener
  • De naam van het uitzendbureau
  • De datum van de dienst
  • Het tijdstip van de dienst

De werkagenda kun je publiceren via het scherm Totaalplanning. Selecteer en publiceer één of meerdere diensten tegelijk. Je kunt ook kiezen voor de knop ‘Selecteer alles binnen datumbereik’ zodat alle diensten met één druk op de knop worden gepubliceerd. Voordat je publiceert, krijg je nog wel een overzicht van de flexwerkers die een actieve Flexwrapp koppeling hebben, zodat je weet wie er een publicatie ontvangt.

Wijzigingen
Niet alleen nieuwe diensten kunnen worden gepubliceerd, maar ook wijzigingen kun je op deze manier heel eenvoudig doorgeven. Dit doe je door eerst de dienst in Easyflex Planning te wijzigen (de datum of tijdstip van de dienst). Vervolgens zie je dat de dienst met de oude gegevens is gepubliceerd, maar de wijziging nog niet. Zo weet je dat je opnieuw moet publiceren als je de flexwerker op de hoogte wilt brengen van de wijziging. Gaat de dienst helemaal niet meer door? Verwijder de dienst dan eerst in Easyflex Planning. Het wordt dan ook op het planbord zichtbaar dat de verwijdering nog niet is gepubliceerd, en dit kun je dan alsnog doen.

Pushbericht
Zodra je een publicatie hebt gedaan, krijgt de flexwerker hiervan een pushbericht op zijn/haar telefoon. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de instellingen op de telefoon. De berichtgeving naar Flexwrapp moet namelijk wel aan staan! Ook moet de flexwerker ingelogd zijn in de app. Nadat er is uitgelogd worden er geen pushberichten meer gestuurd. Iedere update van de werkagenda zorgt vervolgens voor een pushbericht zodat de flexwerker direct op de hoogte is van de nieuwe planning! Let op: De werkagenda is alleen beschikbaar in de nieuwe versie van de app.

Wil je meer weten over Easyflex Planning, Flexwrapp en wil je starten met een of beide applicaties? Neem contact met ons op via sales@easyflex.nl.

Nieuwsbrief