Bind en behoud je flexwerkers

Slim verlonen. Dat staat vast.

Lees meerDownload de quick wins
5 quick wins om flexwerkers te binden
Slim verlonen begint hier
Je flexwerkers behouden is in tijden van een extreem krappe arbeidsmarkt je grootste uitdaging én winst. Wij delen vijf inzichten waarmee jij als uitzendorganisatie het verschil kunt maken. Pas ze toe en zie wat het met jouw flexwerkers - en daarmee ook jouw organisatie - doet!

Download het artikel en ontdek hoe jij ervoor zorgt dat jouw flexwerkers bij je willen blijven.

Stop met steeds weer werven, begin met binden
'Zoek de échte verbinding met je flexwerkers’
“Schenk niet alleen op het gebied van verlonen, maar ook op menselijk vlak de juiste aandacht aan je flexwerkers.” Met deze boodschap hoopt Astrid Roovers, Coördinator Sales bij Easyflex, uitzendorganisaties bewust te maken van het belang hiervan. Ze ziet het namelijk nog te vaak misgaan. “Komt het op personeelszaken aan, dan kijken de uitzendorganisatie en opdrachtgever nogal eens naar elkaar. De flexwerker valt dan tussen wal en schip.”

Ontdek alle quick wins

Download hier jouw inspiratie voor het boeien en binden van jouw flexwerkers.

Download de quick wins

Slim verlonen. Dat staat vast.

Easy2Be: uniek in de branche en écht easy
Wil jij ook actief aan de slag met de menselijke kant van verlonen? Om jou dit zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we Easy2Be ontwikkeld. Een tool die de HR-processen voor jouw flexwerkers grotendeels automatiseert. En die alles in zich heeft waar een uitzendorganisatie behoefte aan heeft. Wij hebben al nagedacht over wat er bij jouw doelgroep(en) past en welke mijlpalen daarin belangrijk zijn. Je flexwerkers worden hierin actief betrokken. Zij krijgen aandacht en waardering - en mogen zelf input geven.