Partner uitgelicht: Solid Flex Solutions

Solid Flex Solutions

Zodra een uitzendorganisatie een nieuwe klant binnenhaalt, begint het gedoe. Want de manier waarop die klant bijvoorbeeld uren of het ID-bewijs van uitzendkrachten aangeleverd wil krijgen, daar is de uitzendorganisatie niet op berekend. Ontwikkelaars worden aangetrokken om een zogenaamde maatwerkkoppeling tussen de systemen van de twee partijen te maken. Een zeer langdurig en kostbaar proces. Dat heeft Solid Flex Solutions ertoe aangezet om een generieke SaaS koppeling te ontwikkelen die systemen verbindt en processen optimaliseert. Met de ConnectYourFlex Connector kunnen alle aanwezige systemen- dus van zowel uitzendorganisaties als van hun klanten- met elkaar gekoppeld worden.

De arbeidsmarkt is extreem grillig, de eisen die aan uitzendorganisaties worden gesteld om privacy en compliancy te borgen zijn groot en juist voor uitzendkrachten is het belangrijk om op tijd hun salaris uitbetaald te krijgen. De betrouwbare generieke koppeling van Solid Flex Solutions komt daaraan tegemoet en sluit foutgevoelig en handmatig werk uit. Daarnaast kan de dienstverlening niet alleen worden uitgebreid door externe diensten, maar ook door andere Solid producten toe te voegen.
Solid Flex Solutions neemt verantwoordelijkheid voor het niemandsland tussen twee systemen en zet ook nadat de software is geïmplementeerd de dienstverlening voort. Solid Flex Solutions sluit werelden op elkaar aan!

Solid Flex & Easyflex

De uitzendbureaus die met Easyflex werken hebben stuk voor stuk verschillende specialistische pakketten in gebruik. Door het partnerschap tussen Easyflex en Solid Flex Solutions, kunnen deze uitzendbureaus nu ook al hun systemen met elkaar koppelen.
De ConnectYourFlex Connector verbindt systemen, zet gegevens om en wisselt deze uit.

• Alle systemen direct aan elkaar gekoppeld
• Volledig geautomatiseerd proces voor de klant
• Wijzigingen of aanvullende wensen op de koppelingen makkelijk door te voeren
• Onderhoud op deze koppelingen verzorgd door Solid Flex Solutions

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties? Wij vertellen u graag wat de ConnectYourFlex Connector voor uw bedrijf kan doen! Klik hier voor meer informatie.

Nieuwsbrief