Terugblik op een zeer geslaagd Zuidelijk Uitzendbureau Event 2022!

Het Uitzendbureau Event 2022 – Leer en laat je inspireren!

Donderdag 3 november was het zover, Het Zuidelijk Uitzendbureau Event 2022. We kijken terug op een zeer geslaagd event waarbij diverse uitzendondernemers bij Easyflex samen zijn gekomen om elkaar te inspireren, kennis te delen en te netwerken.

Het event stond in het teken van de voortdurend veranderende flexmarkt en hoe je als ondernemer samen met je medewerkers en klanten hierin mee kunt bewegen. Hoe blijf je als uitzendonderneming, nu en in de toekomst, de juiste kandidaten vinden? Hoe speel je op het gebied van recruitment en marketing in op de technologische ontwikkelingen in een wereld waarin digitaal het nieuwe normaal wordt? Ga je met jouw uitzendbureau mee met de tijd, of kun je het ook op de traditionele manier blijven doen?

Ondernemer Vincent Wedekind deelde met ons zijn ervaringen, gaf nieuwe inzichten en inspireerde alle aanwezigen met zijn visie op de digitalisering in de uitzendbranche.

Vervolgens nam – tech-expert en specialist op gebied van digitalisering: Jesse van Doren – ons mee op reis naar de toekomst. Hij vertelde ons hoe de wereld van recruimtment eruit gaat zien, welke trends er spelen en wat we kunnen doen om relevant te blijven als uitzendonderneming.

Na afloop van het inhoudelijke programma was het tijd voor een gezellige netwerkborrel waarin, onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje, uitzendondernemers met elkaar in gesprek gingen en hun gedachten wisselden.

We hebben ontzettend genoten en veel mooie en positieve reacties ontvangen. Kortom, een zeer geslaagde, leerzame en inspirerende middag. Op naar Het Uitzendbureau Event 2023!

Het thema van volgend jaar is nog niet bekend. Natuurlijk staan we open voor jouw ideeën om samen weer een succesvol event te organiseren. Inspireer ons door contact op te nemen via info@flexupdate.nl

Het Uitzendbureau Event 2022 werd georganiseerd in samenwerking met: artra | dé opleider voor arbeidsmarktprofessionals | Caoloon.com | First2Find | Flexsoftware | Flexsupport | Flexupdate | SubAdvies B.V.

Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Nieuwsbrief