Uitzendbureau Event 2023

12 Oktober 2023

Naar overzicht

  Contact gegevens

  Leer en laat je inspireren tijdens de 5e editie van het Uitzendbureau Event!

  Thema 2023: Generatie Z
  Bereik, bind en behoud Generatie Z met succes!

  In een tijdperk waarin de arbeidsmarkt voortdurend evolueert, is het van cruciaal belang voor uitzendbureaus om effectieve strategieën te ontwikkelen om de jongste generatie werkzoekenden aan te spreken: Generatie Z. Deze dynamische generatie, geboren tussen 1997 en 2012, heeft unieke kenmerken en verwachtingen die een vernieuwende aanpak vereisen.

  Tijdens het Uitzendbureau Event 2023 biedt onze inspirerende gastspreker, Jos Ahlers, waardevolle inzichten in de sleutel tot succes bij het aantrekken en behouden van de digitale generatie, Gen Z. Vervolgens gaan in het interactieve Uitzendbureau debat twee uitzendondernemers met verschillende benaderingen over dit actuele en urgente onderwerp met elkaar in gesprek.

  Ben jij een eigenaar van of beslisser binnen een uitzendbureau en wil je succesvol zijn in het bereiken, binden en behouden van Generatie Z? Zorg dan dat je erbij bent op donderdag 12 oktober bij Easyflex in Oosterhout (NB), of kom op donderdag 2 november naar DE STEK in Groningen. 🗓️📍

  🎊 Dit jaar vieren we zelfs een spectaculair jubileum: de 5e editie van het Uitzendbureau Event! Wat in 2018 begon als een exclusief evenement voor uitzendondernemers uit het noorden, is uitgegroeid tot een volwassen evenement op twee geweldige locaties. Om dit evenement toegankelijk te maken voor alle uitzendondernemers in Nederland, organiseren we de laatste jaren zowel een noordelijke als een zuidelijke editie van het Uitzendbureau Event.

  Programma Uitzendbureau Event 2023

  14:45 – Inloop Uitzendbureau Event
  15:15 – Hoofdspreker Jos Ahlers
  16:15 – Korte pauze
  16:30 – Uitzendbureau debat
  17:15 – Netwerkborrel

  🎟️ Meld je GRATIS aan voor het Uitzendbureau Event 2023!

  Let op: beperkt aantal tickets beschikbaar.

  Voor meer informatie kun je terecht op de website van het Uitzendbureau Event of contact opnemen met één van de initiatiefnemers.

  Het Uitzendbureau Event wordt georganiseerd in samenwerking met:

  Artra – CAOloon – Easyflex – First2Find – Flexknowledge
  Flexsoftware – Flexsupport – keesz – Normec FLC

  Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.

  Details

  € 0 ,- excl. BTW

  Wanneer

  Donderdag 12 Oktober 2023 - aanvang 2:45 pm

  Waar

  Europark 3 4904 SX Oosterhout