Webinar cao-wijzigingen (22-06)

22 Juni 2023

Naar overzicht

  Contact gegevens

  Zorgeloos de aankomende cao-wijzigingen tegemoet!

  Inhoud webinar

  Per 1 juli 2023 vinden er belangrijke wijzigingen plaats in de ABU- en NBBU-cao. Het is van essentieel belang dat je goed geïnformeerd bent over deze veranderingen, aangezien ze direct impact hebben op jouw organisatie en de softwareapplicaties die je dagelijks gebruikt, zoals Easyflex.

  Wat gaat er precies veranderen?
  Er zijn een aantal belangrijke aanpassingen op komst. Denk hierbij aan wijzigingen m.b.t. de AZV-premie, de wachtdagcompensatie, de wachttijd van StiPP en overeenkomsten met een beding in combinatie met ziekte.

  Maar maak je geen zorgen! We hebben speciaal voor jou een informatieve en praktische webinar georganiseerd op donderdag 22 juni – 14:00 uur. Tijdens deze webinar worden alle wijzigingen uitgebreid besproken. Bovendien krijg je een stapsgewijze uitleg over hoe je deze veranderingen in Easyflex kunt inrichten, waardoor de overgang soepel en zorgeloos verloopt.

  Meld je snel aan voor deze webinar en zorg ervoor dat je optimaal voorbereid en zorgeloos de aankomende cao-wijzigingen tegemoet gaat!

  Kosten

  De kosten voor deelname zijn €99,- (exclusief btw).

  Aanmelden

  Meer informatie?

  Wil je meer informatie over deze webinar? Neem dan contact met ons op via trainingen@easyflex.nl of bel +31(0)162 690 410.

  Inrichting liever uitbesteden?

  Wist je dat het ook mogelijk is om de inrichting door ons uit te laten voeren? Stuur de ingevulde en ondertekende opdrachtbevestiging naar easy2serve@easyflex.nl en wij plannen de opdracht voor je in. Let op! De opdrachtbevestiging is vanaf vrijdag 16 juni hier te downloaden.

  Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.

  Details

  € 99 ,- excl. BTW

  Wanneer

  Donderdag 22 Juni 2023 - aanvang 2:00 pm

  Waar

  Online