Transitievergoeding berekenen? Gebruik de nieuwe tool!

Transitievergoeding berekenen? Gebruik de nieuwe tool!

De transitievergoeding op een correcte manier berekenen en direct bepalen wat de hoogte ervan is per flexwerker of zelfs je gehele werkmaatschappij? Vanaf nu is dat mogelijk met onze nieuwe tool in Easyflex!

Hoe werkt het?

In ‘Beheer > Bedrijfsinstellingen > Transitievergoeding’ geef je aan welke looncomponenten mee moeten tellen voor de bepaling van:

  • De vaste eindejaarsuitkering;
  • De variabele eindejaarsuitkering;
  • Ploegen- en overwerktoeslag/vergoedingen.

Wanneer je dit hebt ingesteld, kun je vervolgens door middel van het overzicht ‘Transitievergoeding indicatie’ een berekening maken voor de hoogte van de transitievergoeding op een bepaald peilmoment. Bereken dit voor één individuele flexwerker of voor de gehele werkmaatschappij. Extra tip: je kunt hier zelfs de dienstjaren uit samenwerkende/meerdere werkmaatschappijen mee berekenen!

Wil je het liever voor één enkele flexwerker berekenen? Ook dat kan. Via ‘Frontoffice > Transitievergoeding’ vind je een calculator voor het berekenen van de transitievergoeding van één persoon.

Kom je er niet aan uit of heb je nog vragen over de tool? Neem dan contact op met ons Service Center via ‘Mijn Easyflex’. Zij helpen je graag verder.

Nieuwsbrief