Uitzendbureau Event 2022 | Leer en laat je inspireren!

Jouw uitnodiging voor het Uitzendbureau Event 2022 als eigenaar of beslisser van een uitzendbureau!

Digitaal recruiten: de intercedent overbodig en kandidaten in overvloed?

Hoe blijf je als uitzendonderneming de juiste kandidaten vinden? Nu en in de toekomst! Een actueel en zeer belangrijk thema, want er heerst namelijk een krapte op de arbeidsmarkt en daarnaast volgen de technologische ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op.

Digitaal wordt langzamerhand het nieuwe normaal. Middels Artificial Intelligence worden kandidaten razendsnel gevonden en gematcht met vacatures. Met chatbots wordt slim de eerste screening van kandidaten uit handen genomen. En Virtual Reality sollicitatiegesprekken komen steeds vaker voor.

Ga je met jouw uitzendbureau mee met de tijd, of kun je het ook op de traditionele manier blijven doen? In het uitzendbureau debat gaan twee uitzendbureau ondernemers met verschillende benaderingen met elkaar in gesprek. Ze bespreken de voor- en nadelen van traditioneel recruiten ten opzichte van de trends op het gebied van digitalisering.

Vervolgens neemt de hoofdspreker van het evenement – tech-expert en specialist op gebied van digitalisering: Jarno Duursma – je mee op reis naar de toekomst. Hoe gaat de wereld van recruitment eruitzien? Welke trends spelen er? En wat kun je doen om relevant te blijven als uitzendonderneming?

Leer en laat je inspireren!

Op donderdag 13 oktober vindt het Noordelijk Uitzendbureau Event plaats bij DE STEK in Groningen. Op donderdag 3 november gaan we naar het zuiden, het Zuidelijk Uitzendbureau Event bij Easyflex in Oosterhout.

Programma Uitzendbureau Event 2022:

14:45 uur – Deuren open
15:15 uur – Start uitzendbureau debat
16:00 uur – Korte pauze
16:15 uur – Jarno Duursma – seminar
17:00 uur – Netwerkborrel

Meld je GRATIS aan voor het Uitzendbureau Event 2022!

LET OP: beperkt aantal tickets beschikbaar!

Voor meer informatie over het Uitzendbureau Event 2022 kun je terecht op de officiële website of bij één van de initiatiefnemers.

 Het Uitzendbureau Event wordt georganiseerd in samenwerking met:
Artra | CAOloon | Easyflex | Flexsoftware | Flexsupport | keesz | SubAdvies

Nieuwsbrief