Unieke samenwerking voor planningssoftware

Unieke samenwerking voor planningssoftware

Misschien heeft u het al gelezen op Twitter of op onze Facebook pagina: Easyflex en Dynora gaan samenwerken! Dynora zal in 2014 samen met Easyflex gaan werken aan vooruitstrevende technologie, onder andere op het gebied van planning. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan personeelsplanning, maar ook het plannen van auto’s, huisvesting voor arbeidsmigranten en andere middelen! En we denken dat het daar niet zal ophouden. Hoe de samenwerking eruitziet en tot stand kwam leest u hier!

Dynora vertelt
Allereerst willen we u laten kennismaken met Dynora, een bedrijf dat zeker overeenkomsten heeft met Easyflex. Beide bedrijven zijn ontstaan vanuit een samenwerking tijdens studententijd en ook Dynora heeft een geschiedenis van bijna 12,5 jaar! Wouter van der Graaf van Dynora vertelt:

“In de eerste 6 jaar van ons bestaan hebben wij ons met name gericht op het ontwikkelen van websites. Samen met ontwerpbureaus zorgden wij voor het technisch ontwerp van deze websites. Onze klanten waren met name actief in de culturele sector, denk aan ID&T, Artis en het Muziektheater Amsterdam. Toen ID&T ons specifiek vroeg naar een mogelijkheid om documenten te beheren, kwam applicatiebeheer op ons pad.

Onze kernactiviteit is het ontwikkelen van een soort ‘basistechniek’ welke steeds weer opnieuw kan worden toegepast voor allerlei doeleinden. Met deze techniek willen wij alle soorten markten kunnen bedienen.Onze (gedeelde) ambities komen fantastisch tot hun recht binnen de samenwerking met Easyflex. We leveren graag maatwerk en zijn erg gericht op innovatie.”

Easyflex
We vroegen ook Ronald van der Lee en Toine Bommelijn van Easyflex naar een vooruitblik:

“Wij kijken uit naar deze enorme stap binnen onze dienstverlening. Door de volledige integratie met ons huidige pakket, wordt de planningssoftware uniek in de markt! Gemak en tijdsbesparing aan onze klanten bieden, daar ligt onze focus. Dat betekent voor ons dat we continu op zoek gaan naar gebieden binnen onze dienstverlening om te innoveren en dat is precies wat we doen door deze samenwerking.

Vanuit onze visie om complete en integraal werkende software te bieden, past deze samenwerking precies in ons beeld voor de komende jaren. Zo zal planning geïntegreerd werken met matching, urenregistratie en verlonen/factureren en komt de software ook beschikbaar op mobiele apparaten.”

We werken niet alleen samen met Dynora, maar ook met jou!
De komende maanden gaan Easyflex en Dynora intensief samenwerken om de software in fases te lanceren. Graag betrekken we huidige klanten en gebruikers bij de ontwikkeling ervan. Houd onze website in de gaten voor ontwikkelingen!

Nieuwsbrief