Afstudeerstagiair Software Development

Marktconform

Naar overzicht

Wij zijn per direct op zoek naar een HBO stagiair op het gebied van Software Development!

Maak ruimte voor jouw talenten. Dat staat vast!

Wat ga je doen?

Als afstudeerder/stagiair Software Development krijg je bij Easyflex voldoende uitdaging. Tijdens jouw stageperiode zal je werkzaam zijn op de afdeling Research & Development en werk je in een omgeving waar we met scrum en Kanban werken. Wij werken met verschillende technieken zoals: Vue-PHP/Laravel, PostgresSQL, SQLAIchemy ORM, Python, Docker en K8s. In samenspraak met jou wordt er gekeken naar een passende opdracht voor het afstuderen die aansluit bij jouw interesses. Als afstudeerder/stagiair Software Development zal je vooral gaan werken in het systeem EF2GO. EF2GO is het frontofficeportaal van Easyflex en is ontwikkeld om frontofficezaken snel en efficiënt te regelen voor zowel de uitzendkracht als de opdrachtgever.

Wie zoeken wij?

 • Je volgt minimaal een HBO opleiding richting Informatica of soortgelijk;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je hebt een passie voor programmeren;
 • Je bent leergierig;
 • Je bent analytisch ingesteld;
 • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Waarom je bij ons wilt werken?

 • De afdeling waarop je terecht komt bestaat uit ca. 30 mede-ontwikkelaars;
 • Onze gemiddelde leeftijd is 33 jaar;
 • Je krijgt veel kansen en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

 • Een stagevergoeding van €750,- bruto per maand;
 • Samen maken we de beste uitzendsoftware van Nederland;
 • Wij hebben de ambitie voor een langdurige arbeidsrelatie;
 • Voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Persoonlijke begeleiding op zowel technisch als procesmatig vlak.

Wat doen we bij Easyflex?

Easyflex maakt betrouwbare en gebruiksvriendelijke verloning- en facturatiesoftware waar onze klanten iedere dag op kunnen vertrouwen. De afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een organisatie met ca. 75 medewerkers en groeien doen we nog steeds!

Met een enthousiast team werken we elke dag hard aan het up-to-date houden en uitbreiden van ons softwarepakket. Ook zijn we continue bezig met ontwikkeling en innovatie. Zo zijn we erg trots op onze planningstool, Business Intelligence tool, EF2GO en nog veel meer. Er werken ongeveer 1.700 gebruikers met de Easyflex software en per week worden er meer dan 100.000 salarissen door onze klanten in Easyflex verwerkt. Wanneer deze gebruikers vragen hebben staat het Service Center voor ze klaar.

We beschikken over een eigen trainingsruimte waar nieuwe en bestaande klanten wegwijs worden gemaakt binnen onze software. Daarnaast wordt deze ruimte ook gebruikt voor interne trainingen. Op deze manier blijven wij allemaal up-to-date omtrent de applicatie. Easyflex heeft een laagdrempelige cultuur, waar de deuren van de directie altijd open staan. Er is weinig hiërarchie. Bij Easyflex mag je zijn wie je bent en is iedereen gelijk aan elkaar.

Kom je met ons kennismaken?

Easyflex is een bedrijf dat groeit en altijd in beweging is. Wil jij deel uit maken van dit mooie bedrijf en gezellige team? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je CV naar:

Carolina Vogel, HRM
Mail: carolina.vogel@easyflex.nl
O.v.v. Afstudeerstagiair Software Development

Wist je dat?

Wij wettelijk verplicht zijn om alle CV’s en contacten opgedaan uit eerdere sollicitatieprocedures te verwijderen? Niet altijd handig als je goede sollicitanten tegenkomt waarvan je denkt dat je die in de toekomst graag als nieuwe collega wilt verwelkomen.

Daarom een tip! Zie je opnieuw een vacature bij ons waarvan je denkt: “Dit is mijn baan!” Solliciteer dan gerust opnieuw! Wie weet hernieuwen we ons contact en drinken we samen nog een keer een kop koffie.

Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.

 

Details

40 uur

Salaris

Marktconform

Waar

Oosterhout