Service Consultant (Financieel)

Marktconform

Naar overzicht
Groei jij met ons mee? Wij zoeken per direct een:

Service Consultant (Financieel)

Ben jij een serviceverlener in hart en nieren en vind je het leuk om je te verdiepen in cijfers? Dan ben jij degene die wij zoeken! Als Service Consultant (Financieel) helpen we je groeien en samen zorgen we ervoor dat al jouw talenten worden benut!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Service Consultant (Financieel) beantwoord je vragen van onze klanten over de Easyflex-software. De vragen die binnenkomen zijn heel uiteenlopend. Ze kunnen gaan over het maken van een correctie, planning, verloning, berekeningen, managementinformatie en veel meer. Het eerste jaar doe je dit voornamelijk via e-mail, chat en telefoon.

Als Service Consultant (Financieel) help je klanten echt verder en denk je mee om hun workflow te optimaliseren. Je vindt het leuk om (pro)actief met klanten bezig te zijn. Daarnaast toon je initiatief en weet je de klant meer te bieden dan alleen het antwoord op de gestelde vraag.

Als je de basiskennis van onze applicatie onder de knie hebt, wordt je rol als Service Consultant (Financieel) steeds uitgebreider. Je beantwoordt vragen van klanten over hun loonadministratie en loonaangifte, test nieuwe functionaliteiten, of maakt herrekeningen of correcties. Kortom, je fungeert als steunpilaar voor onze klanten. Met jouw financiële kennis en servicegerichtheid kun je echt iets betekenen voor onze klanten.

Jouw persoonlijke talenten en ambities staan centraal. Bij Easyflex krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Denk hierbij aan het geven van trainingen of consultancy, en het inrichten van nieuwe klanten op locatie. Ook kun je doorgroeien naar andere functies en afdelingen.

Waarom je bij ons wilt werken?

 • Easyflex heeft in 2023 de certificering behaald voor Great Place to Work
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden:
  – goed salaris
  – 13e maand
  – bonusuitkering
  – goede pensioenregeling
  – uitgebreide aanvullende verzekeringen
  – reiskostenvergoeding
  – 26,5 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
 • Alle opleidingskosten zijn volledig voor onze rekening
 • Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Jouw persoonlijke talenten en ambities staan centraal
 • Een plek waar je jezelf kunt zijn en thuis voelt

Wat neem je mee?

 • Je bent klant- & servicegericht, service verlenen zit in je DNA
 • Je beschikt over financiële kennis en/of werkervaring binnen financiële administratie of loonadministratie
 • Je vindt het leuk om je in uitdagende vraagstukken vast te bijten en deze met jouw analytisch vermogen op te lossen
 • Je vindt het leuk om kennis over te dragen
 • Je bent communicatief sterk en foutloos schrijven is voor jou geen probleem
 • Je leert graag nieuwe dingen
 • Je werkt graag samen in een team
 • Je hebt affiniteit met software
 • Ervaring op de backoffice van een uitzendbureau is een pre

Wie wij zijn?

Easyflex voorziet de flexbranche van betrouwbare en gebruiksvriendelijke verlonings- en facturatiesoftware. Er werken ongeveer 1.900 gebruikers met de Easyflex software en per week worden er meer dan 180.000 salarissen door onze klanten in Easyflex verwerkt. De afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een organisatie met ca. 90 medewerkers en groeien doen we nog steeds! Samen werken we elke dag hard om de beste salarisverwerker van Nederland te zijn!

Kom je met ons kennismaken?

Easyflex is een bedrijf dat altijd in beweging is. Wil jij deel uitmaken van dit fantastische bedrijf en hechte team? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren via onderstaand sollicitatieformulier. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op via hr@easyflex.nl of +31 (0)162 – 690 410.

Sollicitatieformulier:


Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.

Details

32 - 40 uur

Salaris

Marktconform

Waar

Oosterhout