Service Consultant

Marktconform

Naar overzicht
Groei jij met ons mee? Wij zoeken per direct een:

Service Consultant

Ben jij een serviceverlener in hart en nieren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Service Consultant helpen we je groeien, samen zorgen wij ervoor dat al jouw talenten worden benut!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Service Consultant ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van onze klanten over de Easyflex-software. De vragen die binnenkomen, zijn zeer divers en kunnen onder andere gaan over verloning, correcties, berekeningen, managementinformatie, planning en nog veel meer. In het eerste jaar zal dit voornamelijk gebeuren via e-mail, chat en telefoon.

Als Service Consultant weet je de klant écht verder te helpen en denk je mee om zijn/haar workflow te optimaliseren. Je vindt het leuk om (pro)actief bezig te zijn met klanten. Daarnaast toon je initiatief en weet je de klant meer te bieden dan alleen het antwoord op de gestelde vraag.

Heb je nog geen ervaring? Dat vinden wij geen probleem, we leren je alles wat je moet weten. Als je de basiskennis onder de knie hebt gaat je functie als Service Consultant steeds verder: je past teksten aan in het handboek, test nieuwe functionaliteiten en je fungeert als steunpilaar voor onze klanten.

Jouw persoonlijke talenten en ambities staan centraal. Bij Easyflex krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Denk hierbij aan het geven van trainingen of consultancy, maar ook groeien richting andere functies en afdelingen behoort tot de mogelijkheden.

Waarom je bij ons wilt werken?

 • Easyflex is officieel gecertificeerd als ‘Great Place To Work’
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden:
  – goed salaris
  – 13e maand
  – bonusuitkering
  – goede pensioenregeling
  – uitgebreide aanvullende verzekeringen
  – reiskostenvergoeding
  – 26,5 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
 • Alle opleidingskosten zijn volledig voor onze rekening
 • Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Jouw persoonlijke talenten en ambities staan centraal
 • Een plek waar je jezelf kunt zijn en thuis voelt

Wat neem je mee?

 • Je bent klant- & servicegericht, service verlenen zit in je DNA
 • Je vindt het leuk om je in uitdagende vraagstukken vast te bijten en deze met jouw analytisch vermogen op te lossen
 • Je vindt het leuk om kennis over te brengen
 • Je bent communicatief sterk en foutloos schrijven is voor jou geen probleem
 • Je leert graag nieuwe dingen
 • Je werkt graag samen in een team
 • Je hebt affiniteit met software
 • Ervaring in de uitzendbranche en/of serviceverlening is fijn, maar geen must

Wie wij zijn?

Easyflex voorziet de flexbranche van betrouwbare en gebruiksvriendelijke verlonings- en facturatiesoftware. Er werken ongeveer 1.900 gebruikers met de Easyflex software en per week worden er meer dan 180.000 salarissen door onze klanten in Easyflex verwerkt. De afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een organisatie met ca. 90 medewerkers en groeien doen we nog steeds! Samen werken we elke dag hard om de beste salarisverwerker van Nederland te zijn!

Kom je met ons kennismaken?

Easyflex is een bedrijf dat altijd in beweging is. Wil jij deel uitmaken van dit fantastische bedrijf en hechte team? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren via onderstaand sollicitatieformulier. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op via hr@easyflex.nl of +31 (0)162 – 690 410.

Sollicitatieformulier:


Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.

Details

32 - 40 uur

Salaris

Marktconform

Waar

Oosterhout