Vul vanaf nu inkomstenaanvragen voor loonbeslag automatisch in!

Vul vanaf nu inkomstenaanvragen voor loonbeslag automatisch in!

Stel je eens voor.. Nooit meer aanvragen van gerechtsdeurwaarders voor loongegevens van je flexwerkers? Nooit meer dagelijks veel tijd kwijt zijn aan het invullen van die aanvragen? Vind je het lastig dat je door de Wet Bescherming Persoonsgegevens niet meer op BSN-nummer mag zoeken? Hier heeft Easyflex iets op gevonden! Een koppeling met SNG (Stichting Netwerk Gerechtsdeurwaarders). Het uitvragen van gegevens voor het loonbeslag wordt daardoor heel eenvoudig.

Wat doet SNG?
SNG is een stichting die privacy gevoelige informatie veilig beschikbaar maakt voor gerechtsdeurwaarders, partijen in het publieke domein en soortgelijke organisaties.

Hoe werkt het?
De koppeling met SNG stel je in bij ‘Beheer > Bedrijfsinstellingen > Aangiften en meldingen’. Hier geef je aan dat SNG aanvragen mag doen. Zet je het vinkje aan? Dan kunnen gerechtsdeurwaarders op basis van een BSN-nummer automatisch loongegevens uitvragen. Easyflex stuurt een standaard bericht met de uitgevraagde gegevens. En op het tabblad ‘Inkomstenberichten’ zie je wanneer en voor welke flexwerkers gegevens zijn opgevraagd. Zet je het vinkje uit? Dan is er geen koppeling meer met SNG en kunnen gerechtsdeurwaarders niet langer gegevens opvragen.

Interesse
Wil je meer weten over de koppeling met SNG, neem dan contact op met Sales via 0162-690410 of sales@easyflex.nl

Nieuwsbrief