Weg met Internet Explorer en ga over op de Connector!

Na 10 jaar ondersteuning voor Windows 7 is deze beëindigd op 14 januari 2020 jl. Daarnaast adviseert Microsoft om geen gebruik meer te maken van Internet Explorer (IE). IE wordt namelijk niet meer ge-update en er worden geen nieuwe standaarden meer voor ontwikkeld. Daarom adviseren wij om niet meer in te loggen op www.easyflex.net via IE. In plaats hiervan adviseren wij om onze (nieuwe) Connector 1.6.1. te downloaden.

Wat is de Connector?

De Connector is een programma waarmee je direct kunt inloggen in je Easyflex omgeving. Wanneer je de Connector downloadt, wordt er een pictogram op je bureaublad geïnstalleerd. Hiermee kun je direct inloggen zonder gebruik te maken van Internet Explorer in combinatie met www.easyflex.net.

Wat zijn de voordelen van de nieuwe Connector?

In de nieuwe Connector zit een auto-update ingebouwd. Dit betekent dat je niet telkens de (nieuwere) versies van de Connector hoeft te downloaden. Deze wordt namelijk automatisch ge-update naar de nieuwste versie. Daarnaast is het nu ook mogelijk om de Connector te installeren als je geen beheerdersrechten hebt. Voorheen had je hier een (systeem)beheerder voor nodig. Nu download je de Connector eenvoudig zelf door tijdens de installatie bij ‘Geavanceerd’ te kiezen voor ‘Alleen voor uzelf installeren’.

Waar vind ik de Connector?

De Connector vind je op onze downloadpagina. Hier vind je zowel de nieuwe als de oudere versie van de Connector terug.

Nieuwsbrief