Aanpassing bereikbaarheid Service Center

Aanpassing bereikbaarheid Service Center

Zoals je wellicht al weet, werken we op advies van het RIVM thuis. Uiteraard doen wij ons uiterste best dezelfde service aan te blijven bieden zoals je die van ons gewend bent, maar de situatie noopt iedereen ertoe aanpassingen te doen. Wij verzoeken daarom je vragen zoveel mogelijk via de e-mail of het portaal aan ons te stellen. Het Service Center blijft evenwel bereikbaar via diverse kanalen. Telefonisch kun je ons benaderen voor spoedgevallen; daarbij kun je denken aan vragen over verloningen en betalingen.

Mocht je ergens tegenaanlopen wat direct moet worden opgelost, dan kun je ons natuurlijk tijdens kantoortijden bellen op hetzelfde nummer 0162-690411. Je kunt dan denken aan een vastgelopen verloning of een declaratie die om voor jou onbekende reden niet is gefactureerd terwijl die factuur echt vandaag de deur uit moet. Een van onze Service Consultants helpt je dan graag. Als blijkt dat het geen spoed is, wordt alsnog vriendelijk verzocht je vraag schriftelijk bij ons neer te leggen. Op die manier kunnen we klanten met spoed sneller van dienst zijn.

Wij verzoeken om je niet-urgente vragen via de e-mail, het portaal of de chat te stellen. Je kunt ons e-mailen door in Easyflex te klikken op ‘Stel een vraag’ of je bericht te sturen naar support@easyflex.nl. Tevens kun je je vraag stellen via het portaal door je aan te melden bij ‘Mijn Easyflex’. In Easyflex is hier een button voor. Op dit portaal kun je met ons chatten en berichten sturen. Alle conversaties worden opgeslagen, zodat je een eigen kennisbestand opbouwt. Je kunt je account aanmaken via https://jira.easyflex.net/servicedesk/

Mogelijkheden genoeg dus om ons te bereiken en je vragen bij ons neer te leggen. We helpen je graag. Alvast bedankt voor het begrip!

Nieuwsbrief