CAO Tool | Ontrafel automatisch urenbriefjes – nu ook vergoedingen en inhoudingen!

Ontrafel automatisch urenbriefjes met de CAO Tool binnen EF2GO!

Ben jij veel tijd kwijt aan het ontrafelen van de diensten van je flexwerkers? Dat is verleden tijd met de CAO Tool die alle urenbriefjes voor je ontcijfert!

De CAO Tool is in te richten per cao en ziet automatisch welk looncomponent bij welk tijdsbestek hoort. Deze feature binnen EF2GO zorgt ervoor dat flexwerkers enkel hun start- en eindtijd hoeven in te vullen en de urendeclaraties worden automatisch gevuld met de juiste componenten.

Nu ook vergoedingen en inhoudingen!

Vanaf nu is het ook mogelijk vergoedingen en inhoudingen te ontrafelen met onze CAO Tool! Ga naar ‘Beheer > CAO Tool’ en open of leg een nieuwe cao vast. Naast het tabblad ‘uren’ vind je het nieuwe tabblad ‘vergoedingen/inhoudingen’.

Hier voeg je eenvoudig een looncomponent van het type vergoeding of inhouding toe met de bijbehorende eenheid. Daarnaast kun je vanuit de CAO Tool een waarde, maximum en condities instellen voor het ontrafelen van de vergoedingen en inhoudingen. Lees hier meer!

Maak minutenwerk van urenbriefjes – richt de tool per cao in

Urenbriefjes ontrafelen is nogal een tijdrovende klus. Dat moet veel handiger kunnen, dachten wij ook! De Cao Tool is slimme software die alle urenbriefjes voor je ontcijfert. De tool is in te richten per cao en ziet automatisch welk looncomponent bij welk tijdsbestek hoort. Win snelheid én overzicht terug!

Verklein de foutmarge – de CAO Tool rekent het voor je uit

Er zijn veel verschillende cao’s die ook nogal gecompliceerd kunnen zijn. Dit levert een berg rekenwerk op en is foutgevoelig. Onnodig, want de CAO Tool rekent het namelijk allemaal voor je uit. Flexwerkers hoeven enkel nog hun van-tot-tijden in te vullen en de tool berekent automatisch welk looncomponent bij welk tijdsbestek van toepassing is. Elimineer de kans op fouten en zorg dat zowel jij als je flexwerkers verzekerd zijn van een juiste urenadministratie.

Alle voordelen op een rijtje:
  • Nooit meer urenbriefjes ontrafelen: automatisch ontcijferen per cao
  • Ga voor gemak: een tool die veel werk uit handen neemt
  • Minder foutgevoelig: verkleint de foutmarge aanzienlijk
  • Win snelheid én overzicht terug
  • Alles vanuit één systeem
Ontdek alle mogelijkheden tijdens een vrijblijvende demonstratie!

Wil je meer informatie over de CAO Tool of interesse in een vrijblijvende en kosteloze demonstratie? Neem dan contact met ons op via sales@easyflex.nl of bel +31(0)162 – 690 410. Onze consultants laten je graag alle mogelijkheden zien!

Wist je dat…

De CAO Tool een onderdeel is van de Easyflex Webinarweek (03-10 t/m 11-10)? Leer in deze webinar hoe je een cao inricht en toepast op je plaatsingen. Meld je eenvoudig aan via easyflex.webinargeek.com/easyflex-webinarweek-10-2022

Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Nieuwsbrief