Carrière en HappyNurse – 12,5 jaar trouwe partners van Easyflex!

Carrière en HappyNurse – 12,5 jaar trouwe partners van Easyflex!

Een samenwerking om trots op te zijn

Wij zijn trots om te mogen vermelden dat Carrière en HappyNurse inmiddels alweer 12,5 jaar trouwe partners zijn van Easyflex. Carrière en HappyNurse, twee verschillende en snelgroeiende organisaties die met een onderscheidend franchiseconcept, bestaande uit 78 franchises en eigen vestigingen, waardevolle (zowel tijdelijke als permanente) arbeidsrelaties tot stand brengen tussen opdrachtgevers en arbeidskrachten in zowel logistieke en productie functies als in medische beroepen.

Een betrouwbare partner

We hebben Marcel Slaghekke (eigenaar van Carrière en HappyNurse) gevraagd naar zijn ervaring met Easyflex. Hij vertelde ons dat de belangrijkste redenen om met Easyflex te starten destijds de gebruiksvriendelijkheid van het systeem, de uitgebreide functionaliteiten en de goede reputatie van Easyflex in de uitzendbranche waren. Easyflex leek in alle opzichten een zeer betrouwbare partner die hen kon helpen bij het optimaliseren en realiseren van hun ambities. Marcel geeft aan dat Easyflex deze verwachtingen meer dan waargemaakt heeft.

“De relatie tussen Carrière, HappyNurse en Easyflex is uitstekend. Het contact is altijd vriendelijk en professioneel. Eventuele vragen of problemen worden altijd snel en efficiënt opgelost.”

Ook geeft Marcel aan dat Easyflex heeft bijgedragen aan de groei van Carrière en HappyNurse door het leveren van een betrouwbaar front- en backoffice systeem waarmee inmiddels dagelijks circa 350 medewerkers werken, zonder haperingen en zonder verlies van performance. Dit in combinatie met de grote hoeveelheid data, die inzichtelijk en overzichtelijk wordt gemaakt met Easyflex,  zorgt ervoor dat ze beter kunnen inspelen op de wensen van hun kandidaten en klanten. Mede dankzij Easyflex is het behalen van verschillende bedrijfsdoelen mogelijk gemaakt.

“Easyflex heeft zich steeds aangepast aan onze veranderende behoeften, van 0 tot vandaag de dag circa 6.500 uitzendkrachten per dag, door het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het verbeteren van bestaande modules. Dit stelt ons in staat om onze dienstverlening voortdurend te blijven verbeteren.”

Marcel ziet in de toekomst graag nog meer strategische sessies om nieuwe kansen en ontwikkelingen te bespreken zodat de synergie tussen Easyflex, Carrière en HappyNurse wordt vergroot.

“Ik zou Easyflex zeker aanbevelen aan andere organisaties in onze branche. Het systeem is gebruiksvriendelijk, veelzijdig, betrouwbaar en de klantenservice en support zijn uitstekend. Easyflex heeft ons geholpen om te groeien en succesvol te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat zij dat ook voor andere bedrijven kunnen doen. Easyflex heeft ons de afgelopen 12,5 jaar geholpen te groeien van 0 tot bijna 300 miljoen omzet in 2022!”
Samen successen vieren

Wij hebben vanuit Easyflex de samenwerking met Carrière en HappyNurse de afgelopen 12,5 jaar als zeer positief ervaren en we vinden het fijn om te horen dat onze bijdrage veel voor deze organisaties heeft betekend. We kijken er enorm naar uit om de samenwerking met Carrière en HappyNurse voort te zetten en samen de komende jaren nog veel meer mooie successen te vieren!

Marcel Slaghekke
Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Nieuwsbrief