Easyflex Lente Event – Dataview, duurzaamheid en Lentekriebels

Easyflex Lente Event – Dataview, duurzaamheid en Lentekriebels

Donderdag 6 april was het zover, onze klanten kwamen bij elkaar voor het Easyflex Lente Event 2017! Deze editie stond volledig in het teken van groei. Hoe kan jij jouw flexwerkers helpen om verder te groeien? En hoe kan datavisualisatie je meer inzicht en controle over je bedrijf geven? Hoe bereid je jouw flexwerkers voor op de toekomst?

In de prachtige Glazen Ruimte met uitzicht over het water gaf Chantal Huinder (STOOF) het startschot. Zij vertelt ons over het belang van een opleidingsplan en scholing voor jouw flexwerkers. Een opleiding zorgt er niet alleen voor dat je flexwerkers flexibeler inzetbaar zijn, maar dat zij ook verder door willen leren.

Kort na de presentatie van Chantal was het tijd voor de grote onthulling. Serkan vertelt eerst over Qlik en de partnership die wij samen zijn aangegaan. Het resultaat van deze samenwerking is Dataview; onze nieuwe Business Intelligence tool! Tijdens de live demo toont Marjolein (Easyflex) kort wat er allemaal mogelijk is met Dataview. Grafieken, diagrammen en data stromen vliegensvlug over het scherm. Tijdens de borrel was er de mogelijkheid om zelf door het gloednieuwe Dataview heen te klikken, waar enthousiast gebruik van werd gemaakt.

Tres Dijkshoorn (FlexAssets) sluit het Lente Event af met het belang (en de voordelen) van Duurzame Inzetbaarheid. Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim, hogere arbeidsproductiviteit en een stevige basis voor toekomstige veranderingen in de arbeidsmarkt.

Wij willen graag iedereen bedanken voor een enorm geslaagd Lente Event! Er zijn veel leuke foto’s gemaakt tijdens deze middag die je nu al op onze Facebookpagina kunt zien.

Wil je Easyflex Dataview van dichtbij bekijken? Vraag dan snel een demo aan! Of kijk op de website voor meer informatie over Dataview, Documentmanagement, Digitale Handtekening, Flexwrapp en Planning.

Nieuwsbrief