Easyflex Planning, jouw planproces vereenvoudigd!

Easyflex Planning, jouw planproces vereenvoudigd!

Ongetwijfeld heb je ergens in de afgelopen tijd over Easyflex Planning gehoord; in onze nieuwsbrief lees je erover, op de website, of misschien heb je een uitnodiging voor een demo of webinar voorbij zien komen. En dit najaar zal het dan eindelijk zover zijn: dan kun jij als Easyflex gebruiker exclusief gebruik maken van onze eigen Planning!

De afgelopen maanden is er door het team Planning ontzettend hard gewerkt om de software gereed te maken voor livegang. Door onze eigen kennis over software-ontwikkeling en planning te combineren met de techniek van Dynora hebben we een modern, intuïtief nieuw systeem ontwikkeld.

Samen met klanten van Easyflex ontwikkeld
Uniek aan de ontwikkeling van deze software is dat ook veel klanten betrokken zijn bij het uitdenken en creëren van de software. Tevens is er geruime tijd pilot gedraaid met de software, wat voor echte gebruikerservaring heeft gezorgd. Zo hebben oa. Flexspecialisten, PuurZorg en Nivvo ontzettende waardevolle input geleverd, waardoor wij met zekerheid kunnen stellen dat Easyflex Planning echt aansluit bij het planproces en het proces dat je in Easyflex volgt.

Gebruikersgemak en tijdswinst in het planproces
Gebruikers ervaren enorm gemak in het gebruik van de software en vinden het erg gemakkelijk om met meerdere personen tegelijkertijd te kunnen plannen, wat bijvoorbeeld in Excel niet mogelijk is. Je kunt meteen aan de slag en hebt geen dubbel werk meer omdat al je gegevens vanuit Easyflex direct al in Planning staan.

Ook gaat het plannen een stuk sneller dan voorheen, met deze intuïtief vormgegeven applicatie waar je voor het gebruik zelfs geen uitleg nodig hebt. En om ervoor te zorgen dat ook het voor- en natraject tijdswinst oplevert, kan de flexwerker straks via Flexwrapp zelf zijn beschikbaarheid doorgeven, die jij direct terugziet in je planning.

Ok, ik ben overtuigd en nu?
De laatste hand wordt op dit moment gelegd aan de software. En zodra Planning eenmaal beschikbaar komt, houden we daar ook niet op! Met de eerste versie kun je het planproces van A-Z ondervangen, maar ondertussen werken we door aan nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden. Heb jij al interesse om Easyflex Planning te gaan gebruiken? Houd onze website en nieuwsbrief de komende tijd dan goed in de gaten! Zo weet jij als eerste wat de releasedatum zal zijn.

Nieuwsbrief