Eenvoudiger en sneller: Easyflex2Go!

Eenvoudiger en sneller: Easyflex2Go!


Easyflex2Go is ontwikkeld om je frontoffice zaken nóg sneller en efficiënter te regelen. Wat kun je ermee?

  • Een portaal voor inlener, flexwerker, intercedent en/of tussenpersoon
  • Schrijf gemakkelijk je flexwerkers in. Heb je liever dat de flexwerker zijn gegevens digitaal aanlevert? Stuur dan eenvoudig een mailtje vanuit EF2GO naar de desbetreffende flexwerker, deze vult de juiste velden in en ze komen direct in jouw database te staan!
  • Na het inschrijven heb je direct de mogelijkheid om je flexwerker te plaatsen en de plaatsingsgegevens in te vullen.
  • Digitaal documenten ondertekenen voor zowel de flexwerker als je relatie. Zijn er meerdere partijen die moeten ondertekenen? Geen probleem! Het is mogelijk om meerdere partijen te laten ondertekenen zelfs als zij niet in je database staan en/of geen inloggegevens hebben.
  • Flexwerkers en/of relaties vullen eenvoudig de gewerkte uren in. Het is ook mogelijk om een bijlage toe te voegen aan de urendeclaratie.
  • Directe koppeling met Easyflex: alle gegevens worden met één druk op de knop doorgeschoten naar je Easyflex omgeving.
  • Signaleren wie zijn/haar gegevens nog niet heeft aangeleverd? EF2GO signaleert én verstuurt (automatisch) herinneringen.
  • Volledige personalisatie van EF2GO door het kiezen van je eigen look & feel.
  • Heb je meerdere werkmaatschappijen? Geen probleem! EF2GO gebruik je als overkoepelend systeem voor ál je werkmaatschappijen.
  • Mogelijkheid tot het inzien en downloaden van facturen, loonstrookjes en jaaropgaven

Enthousiast geworden?

Start dan vandaag nog met EF2GO!


Je kunt ervoor kiezen om de implementatie van het portaal zelf te doen aan de hand van een checklist. Heb je liever dat wij dit doen? Dat kan! Je betaalt dan eenmalig €95,- excl. BTW implementatiekosten voor een uur via Teamviewer. We nemen de instellingen dan met je door en zetten je EF2GO omgeving voor je klaar. Zo kun jij direct aan de slag! Neem contact op met sales@easyflex.nl voor het starten met dit traject.

Wat zijn de mogelijkheden?
Ben je nog niet bekend met EF2GO? Vraag dan nu vrijblijvend een demonstratie aan via sales@easyflex.nl of 0162-690410. Voor vragen over de kosten en mogelijkheden kun je tevens terecht bij onze salesafdeling.

Nog meer begeleiding nodig?
Heb je na de implementatie nog behoefte aan een extra consult? Wij helpen je graag verder op gang. Maak direct gebruik van de herfstactie! Stuur een mail naar trainingen@easyflex.nl voor het inplannen van een consult tegen het consultancytarief en betaal tot en met 29 november 2019 geen reisuren en reiskosten.

Nieuwsbrief